Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2013. Szeptember 29. 11:35, vasárnap | Külföld
Forrás: webhir.com

KIIRTOTTA CSALÁDJÁT A 14 ÉVES FIÚ

KIIRTOTTA CSALÁDJÁT A 14 ÉVES FIÚ

Egyelőre nem tudni mi vitt rá egy amerikai tinédzsert arra, hogy kivégezze szeretteit. A srác rájuk gyújtotta a házat.

Péntek éjszaka felgyújtotta a családi házukat a tizennégy éves Sam Vonachen, aki a mai napig nem adott magyarázatot a tettére. A gyorsan terjedő lángok elől nem tudott elmenekülni húga, Audrey és a 47 éves édesanyja Karia sem, mindketten súlyos égési sérülésekkel és füstmérgezéssel kerültek kórházba, de a gondos orvosi kezelések ellenére sem tudták megmenteni az életüket.

A családfő, Steneven túlélte a vészt, ő kiugrott az első emeleti teraszról, könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező tűzoltók Samet az udvaron találták, mindenki azt hitte, hogy ő is kimenekült a házból, de később kiderült, hogy csak addig volt bent, amíg tüzet rakott. A vizsgálatok szerint egy hosszabbítóra locsolt éghető folyadékot, hogy a tűzvizsgálók azt higgyék elektromos zárlat okozta a bajt. A fiút letartóztatták, kétrendbeli előre megfontolt emberöléssel és gyújtogatással vádolják.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 14. 17:02, vasárnap | Külföld

Rekordnagyságú területen pusztított erdőtűz az idén Európában

Minden korábbinál nagyobb területen pusztított erdőtűz Európában az idén az Európai Unió figyelőszolgálatának vasárnap ismertetett adatai szerint.

2022. Augusztus 14. 12:04, vasárnap | Külföld

Pusztító villámárvizekre készülhet Kalifornia a jövőben

Nagy területen pusztító villámárvizekkel kell szembenéznie a jövőben a ma történelmi szárazsággal küzdő Kaliforniának, amelyek nagyobb kárt okozhatnak majd, mint egy erős földrengés

2022. Augusztus 14. 06:00, vasárnap | Külföld

Poliovírust találtak New York szennyvízében

A járványos gyermekbénulásért felelős poliovírust találtak New York szennyvízében, különösen az oltatlanok vannak veszélyben - közölték a városi és állami hatóságok pénteken.

2022. Augusztus 13. 18:08, szombat | Külföld

Enyhíti a korlátozásokat az amerikai járványügyi központ a tanév kezdetén

Az Egyesült Államokban a diákoknak nem lesz kötelező karantén a hamarosan kezdődő tanévben, akkor sem, ha koronavírussal fertőzött személlyel voltak kapcsolatban