Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2013. Szeptember 29. 11:35, vasárnap | Külföld
Forrás: webhir.com

KIIRTOTTA CSALÁDJÁT A 14 ÉVES FIÚ

KIIRTOTTA CSALÁDJÁT A 14 ÉVES FIÚ

Egyelőre nem tudni mi vitt rá egy amerikai tinédzsert arra, hogy kivégezze szeretteit. A srác rájuk gyújtotta a házat.

Péntek éjszaka felgyújtotta a családi házukat a tizennégy éves Sam Vonachen, aki a mai napig nem adott magyarázatot a tettére. A gyorsan terjedő lángok elől nem tudott elmenekülni húga, Audrey és a 47 éves édesanyja Karia sem, mindketten súlyos égési sérülésekkel és füstmérgezéssel kerültek kórházba, de a gondos orvosi kezelések ellenére sem tudták megmenteni az életüket.

A családfő, Steneven túlélte a vészt, ő kiugrott az első emeleti teraszról, könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező tűzoltók Samet az udvaron találták, mindenki azt hitte, hogy ő is kimenekült a házból, de később kiderült, hogy csak addig volt bent, amíg tüzet rakott. A vizsgálatok szerint egy hosszabbítóra locsolt éghető folyadékot, hogy a tűzvizsgálók azt higgyék elektromos zárlat okozta a bajt. A fiút letartóztatták, kétrendbeli előre megfontolt emberöléssel és gyújtogatással vádolják.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 14:04, péntek | Külföld

Szigorodik a KRESZ Romániában, ezentúl az erőszakos vezetést is büntetik

Romániában a kormány csütörtökön a közlekedési szabályok szigorításáról fogadott el rendeletet, amelynek alapján ezentúl a vezetői jog felfüggesztésével büntethetik az erőszakos járművezetőket.

2022. Január 28. 10:52, péntek | Külföld

A fertőzöttek száma 366,2 millió, a halálos áldozatoké 5,637 millió a világon

A világon 366 249 339 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma pedig 5 637 611 volt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adatai alapján.

2022. Január 28. 07:00, péntek | Külföld

Forgalmazásra ajánlotta a Paxlovid gyógyszert az Európai Gyógyszerügynökség

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a Pfizer gyógyszeripari vállalat Paxlovid nevű, szájon át szedhető, koronavírus ellen kifejlesztett gyógyszer feltételes forgalomba hozatali engedélyének megadását javasolja

2022. Január 27. 17:03, csütörtök | Külföld

Norvégiában került elő egy 25 éve tengerbe dobott palackposta

Norvégiában került elő egy skót kislány 25 éve tengerbe dobott palackpostája.