Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Január 24. 10:52, kedd | PR

Kinek való a Ford EcoSport?

Kinek való a Ford EcoSport?

A Ford városi autója több igényt is képes kiszolgálni, ha figyelembe vesszük a képességeit és azt hogy mire is tervezték, akkor megállapíthatjuk, hogy egy igazán okos szabadidőautó -

mely kompakt mérete miatt is kifejezetten alkalmas a városi utakra, a szűk parkolóhelyekre való könnyed beállásra. Belül pedig tágas és igazán jól felszerelt. Megemelt üléspozícióból remek kilátást biztosít a sofőr számára.

Teljesítmény

A kis szabadidő-autó a 95 LE-től egészen a 140 LE-ig terjedő teljesítménnyel elérhető, ami 4,4-6,3 l/100km-es átlagfogyasztással társul, ami egy SUV-tól igazán remek eredmény. A városi kisautó tökéletesen ellátja azt, ami a funkciója, kényelmessé és élvezetessé tenni az utazás minden pillanatát.

Alapfelszereltség

Az EcoSport egyik kifejezetten előnyös tulajdonsága az alapfelszereltség teljessége. Már az alapmodellek esetén is más modelleknél extrának számító kiegészítőket találunk.
A hárompontos biztonsági övek, és az egyéb biztonsági rendszerek (menet-stabilizátor, blokkolásgátló, elektronikus fékasszisztens, kipörgésgátló) a teljesítménnyel összhangban a fokozott figyelmet igénylő forgalmas utak kitűnő segédje, amit már a standard felszereltségben megkapunk, sőt visszagurulás-gátló rendszer is elérhető már a kezdő felszereltségben bizonyos modelleknél.
A négy irányban mozgatható kormányoszlop és vezetőülés teljesen testre szabhatóvá varázsolja az EcoSportot.
A tolatókamera és a hátsó parkolóradar azonban már valóban extrának számít, viszont érdemes lehet kibővíteni ezzel az alapfunkcionalitást.

Csomagtér

Az EcoSport utastere az autó viszonylag kis mérete ellenére is gondoskodik a kényelmes vezetési élményről. A csomagtér viszont jóval több lehetőséget rejt magában. A 325 literes csomagtartó az ülések előretolásával 385 literig növelhető.
Nálunk szokatlan megoldásként a Ford ennél a modellnél az oldalirányba nyíló csomagtartó ajtót alkalmazza, ami könnyű ajtónyitást jelenthet. Az ajtó nyitása kényelmes, de párhuzamos parkolás esetén ezzel számolni kell.

Kinek való az EcoSport?

A fordszabo.hu tapasztalatai alapján a kisautó mindenképpen városi használatra ajánlott, hiszen a jármű funkcionalitása is ilyen körülmények közé tervezett. A kis méret könnyűvé teszi a közlekedést, és a parkolás (főként ha az említett tolatást segítő rendszereket is kérjük hozzá).
Az optimális EcoSport tulajdonos tehát sokat mozog forgalmas utakon, ahol a városi közlekedés viszontagságaival kell megküzdeni minden nap. Nincs különösebb gond akkor sem, ha egy utastárs szegődik mellé, illetve 4 személy szállításával is könnyedén megbirkózik.
Kiváló társunk lehet az autó a forgalmas parkolókban is, hiszen a másoknak nehezen megközelíthető helyekre is kényelmesen be lehet állni az autóval.
Foto: pinterest.com

Címkék: Ford, ford szabó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből