Városlista
2020. december 4, péntek - Barbara, Borbála

Hírek

2010. Január 11. 14:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kínos sérülés érte Harry herceget

Kínos sérülés érte Harry herceget

Nem sokon múlott, hogy Diana kisebbik fiát ne Harry hercegnőnek hívják a későbbiekben... Testőrök egész hada kísérgeti Harry herceget, amikor bulizni megy, de a saját hülyeségétől még ők sem tudják megvédeni. A királyi család legifj

Az eset pedig azért kínos, mert nem a térdét ütötte meg, hanem a legérzékenyebb pontját. De szerencséjére a pózna nem volt lerögzítve, így nagy sérülést nem okozott. Viszont így is felszisszent, amikor a királyi ékszerein csapódott a fém rúd.

Ha a huszonöt éves Harry pechesebb, akkor az utolsó kis esélyét is elvesztette volna annak, hogy valaha ő legyen a király Angliában. A nép ugyanis biztos nem szeretne olyan uralkodót, akinek nem lehetnek utódai, mert a történelem során nem sok jó sült ki a trónöröklési harcokból.


Ezek érdekelhetnek még

2020. December 04. 17:05, péntek | Bulvár

Vagyonért kelt el Sean Connery Bond-pisztolya

Sean Connery a Dr. No című James Bond-filmben használta azt a pisztolyt, ami csütörtökön 256 ezer dollárért (75 millió forintért) kelt el egy Beverly Hills-i árverésen.

2020. November 30. 15:08, hétfő | Bulvár

Kiderült, hogy mi okozta Sean Connery halálát

A Bahama-szigeteken kiadott halottkémi jelentés szerint az október végén, 90 évesen elhunyt Sean Connery halálát tüdőgyulladás, szívproblémák és idős kora okozta.

2020. November 26. 08:00, csütörtök | Bulvár

Diéta Percek, Hamburger - VIDEÓ

A diétába néha egy kis bűnözés is belefér! Feri egy hamburger elkészítésébe avatja be nézőit!

2020. November 25. 13:05, szerda | Bulvár

Megjelent az Omega új lemeze, a Testamentum

Tizennyolc dal került az Omega Testamentum című új lemezére, amelynek életútösszegző mondanivalójának szomorú aktualitást ad Benkő László és Mihály Tamás múlt heti halála.