Városlista
2020. március 30, hétfő - Zalán

Hírek

2010. Január 28. 07:27, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kinter Oszkár a TV2-n

Kinter Oszkár a TV2-n

Amíg tavaly az RTL Klub Vacsoracsatájában és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban láthattuk Kinter Oszkárt, addig most meglepetésünkre a TV2 Hal a tortánjában találkozhattunk vele újra. Felmerült a kérdés, hogy lehet ez? Úgy v

Kinter Oszkár a StoryOnline-nak elmondta, hogy nem volt kizárólagos szerződése az RTL Klubbal, bár igaz, hogy a tavalyi évben leginkább ott volt látható. Tehát kiderült, hogy Oszkár TV2-s szereplése nem jogszerűtlen.
Kíváncsiak voltunk arra, hogy a modell nem tart-e attól, hogy most, a Hal a tortán után az RTL Klub nem kéri fel különféle feladatokra? Oszkár elmondta - hogy mivel ő az RTL-lel közös érdekeltségű COOL TV műsorvezetője volt - de már nincs ott -, nem gondolja, hogy kereskedelmi csatorna bármilyen munkát is szánna neki mostanában.

Az azonban nem csoda, hogy a TV2 lecsapott Kinter Oszkárra, hiszen a modell erősen megosztó személyiség, és mint egyéb műsorokban, a Hal a tortánban is képes szítani az indulatokat, s ezzel nézettebbé is teszi a főzős realityt.
Oszkár kérdésünkre azt is elmondta, hogy jól érezte magát a forgatásokon, és asztaltársaival igazi csapattá kovácsolódtak össze.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 30. 17:06, hétfő | Bulvár

Az asztronauták vizelete is segíthet megépíteni a Holdon az alapbázist

Az asztronauták vizelete is segíthet megépíteni a Holdon az alapbázist: a benne lévő karbamid lágyítóként alkalmazható a szerkezetek betonjában - vélik európai kutatók.

2020. Március 30. 16:21, hétfő | Bulvár

A polgármesterek és a média újabb összecsapása - VIDEÓ

Egyik gála a másik után: a tavaszt Nagynyárádon – Mohácstól nem messze – köszöntötte az ANDONIK Médiaválogatott, amely a Polgármester All Star’s ellen lépett pályára.

2020. Március 30. 16:19, hétfő | Bulvár

Vicces poszttal, de komoly mondanivalóval üzent Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor számos műsort vezetett már a televízióban, egyik sikeres vetélkedője a Maradj talpon! volt, egy kvíz, ahol a mélybe pottyantak a kiesett versenyzők.

2020. Március 30. 14:17, hétfő | Bulvár

Exkluzív! Vándor Éva kulcsszereplő lesz a Drága örökösökben

A sorozat hétfő esti epizódjának előzetesét itt tekinthetik meg: