Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Július 29. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kipakolták Cini otthonát

Kipakolták Cini otthonát

Tegnap végrehajtók jártak Zalatnay Cini otthonában és szinte mindent elvitte az ingóságai közül - írja a Blikk.

 

A lap információi szerint két hitelező is ott várt a tárnoki ház előtt, hogy elvigyék az énekesnő holmijait. Az egyik beleegyezett volna, hogy további haladékot ad Cininek adósága rendezésére, de a másik hajthatatlan maradt. A nő azt állítja, annak idején 8 millió forintot adott Cini vállalkozásához, de a pénzt nem látta viszont.


 

Az asszony a Blikknek elmondta, a hivatalos bírósági ítélet szerint neki és családjának a kamatokkal együtt 18 millió forint jár. A hírek szerint Cini nem bírta nézni, ahogy kipakolják a házát, ezért lánya segített a munkásoknak.



Cini a lapnak elmondta, nem tartozik az asszonynak, ezért pert indít a tegnap történtek miatt. A tárnokiak egyébként megígérték a hírességnek, hogy segítenek neki az újrakezdésben.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban