Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2012. Február 16. 07:28, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Kirabolták a takarékszövetkezetet

Kirabolták a takarékszövetkezetet

Egy arcát sállal eltakaró férfi egy maroklőfegyvernek látszó tárggyal a kezében Baján a Tóth Kálmán utcában található takarékszövetkezet dolgozóit arra kényszerítette, hogy a pénztárban lévő készpénzt adják át neki.

A szerdán délután történt rablás során az ismeretlen férfinek megközelítőleg 360 ezer forintot adott át a takarékszövetkezet pénztárosa, majd a férfi távozott – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nyíkos Tamás főhadnagy tájékoztatása szerint, ügyfél nem volt a rablás idején a takarékszövetkezetben, az ott dolgozók közül nem sérült meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 15:05, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy 22 elfogatóparancs alapján keresett magyar férfit Ausztriában

Lopás, csalás, sikkasztás, egyedi azonosító jellel visszaélés és jármű önkényes elvétele miatt összesen 22 elfogatóparancs volt érvényben azzal a magyar férfival szemben, akit végül Ausztriában fogtak el

2019. November 20. 12:01, szerda | Kék hírek

Életfogytiglanra ítéltek három tatai rablót

A Győri Törvényszék első fokon életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt kedden három férfit, aki egy idős házaspárt bántalmazott és rabolt ki Tatán, egy 76 éves férfi halálát okozva

2019. November 20. 09:58, szerda | Kék hírek

Egy őz buktatott le egy súlyosan ittas autóst

Ittas járművezetés miatt nyújtott be vádiratot a Tatai Járási Ügyészség egy tatabányai férfival szemben, aki szeptember 3-án este úgy indult el a kocsijával, hogy előtte szeszesitalt fogyasztott.

2019. November 19. 11:11, kedd | Kék hírek

Boltokba járt ingyen inni

A tatai férfi két nap alatt három üzletben is fogyasztott szeszes italt, amikért nem fizetett.