Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 11. 17:26, hétfő | Külföld

Kiraktak az utcára hajnalban egy holttestet Hamburgban

Kiraktak az utcára hajnalban egy holttestet Hamburgban

A német rendőrség nagy erőkkel keres egy ismeretlen férfit, aki hétfő virradóra Hamburg külvárosában egy társasházból kivitt egy női holttestet, majd azt egyszerűen otthagyta az út mentén.

Erről a a DPA német hírügynökség számolt be.

A hamburgi rendőrség beszámolója szerint a megdöbbentő eset hétfő hajnalban történt a város Bramfeld negyedében található egyik társasház előtt. Egy lakó épp az erkélyén dohányzott, amikor az egyik szomszédos lépcsőház előtti, gyanúsan viselkedő férfira lett figyelmes. Amikor jobban szemügyre vette, döbbenten látta, hogy

az illető egy holtestet vonszolt maga után, amelyet nem sokkal később otthagyott az utca túloldalán, majd eltűnt a sötétben.

A szemtanú azonnal riasztotta a rendőröket, akik perceken belül lezárták a környéket.

A rendőrök hétfőn napközben több tucat lakót is kihallgattak. Fotó alapján többeknek is ismerős volt a meghalt nő. Igaz, úgy tudták, hogy hónapok óta kórházban van, mivel korábban súlyos beteg volt.

"Ugyan még tart a vizsgálat, de nagyon valószínű, hogy az áldozat valamilyen betegségben halt meg. Kollégáink továbbra is nagy erőkkel nyomoznak azután, hogy ki és miért rakta ki a holttestet az utcára" - nyilatkozta a hamburgi rendőrség szóvivője.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP

Címkék: Hamburg, holttest, utca

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt