Városlista
2021. július 30, péntek - Judit

Hírek

2019. November 11. 17:26, hétfő | Külföld

Kiraktak az utcára hajnalban egy holttestet Hamburgban

Kiraktak az utcára hajnalban egy holttestet Hamburgban

A német rendőrség nagy erőkkel keres egy ismeretlen férfit, aki hétfő virradóra Hamburg külvárosában egy társasházból kivitt egy női holttestet, majd azt egyszerűen otthagyta az út mentén.

Erről a a DPA német hírügynökség számolt be.

A hamburgi rendőrség beszámolója szerint a megdöbbentő eset hétfő hajnalban történt a város Bramfeld negyedében található egyik társasház előtt. Egy lakó épp az erkélyén dohányzott, amikor az egyik szomszédos lépcsőház előtti, gyanúsan viselkedő férfira lett figyelmes. Amikor jobban szemügyre vette, döbbenten látta, hogy

az illető egy holtestet vonszolt maga után, amelyet nem sokkal később otthagyott az utca túloldalán, majd eltűnt a sötétben.

A szemtanú azonnal riasztotta a rendőröket, akik perceken belül lezárták a környéket.

A rendőrök hétfőn napközben több tucat lakót is kihallgattak. Fotó alapján többeknek is ismerős volt a meghalt nő. Igaz, úgy tudták, hogy hónapok óta kórházban van, mivel korábban súlyos beteg volt.

"Ugyan még tart a vizsgálat, de nagyon valószínű, hogy az áldozat valamilyen betegségben halt meg. Kollégáink továbbra is nagy erőkkel nyomoznak azután, hogy ki és miért rakta ki a holttestet az utcára" - nyilatkozta a hamburgi rendőrség szóvivője.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP

Címkék: Hamburg, holttest, utca

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 18:51, csütörtök | Külföld

Az EU aggodalmát fejezte ki a kubai megmozdulások elfojtása, valamint a tüntetők és újságírók letartóztatása miatt

Az Európai Unió aggodalmát fejezi ki a kubai megmozdulások elfojtása, valamint a tüntetők és újságírók letartóztatása miatt.

2021. Július 27. 20:45, kedd | Külföld

Koronavírus - A francia nyaralóhelyeken ismét kötelező a kültéri maszkviselés

Egymás után állítják vissza a kültéri maszkviselés kötelezettségét a prefektúrák a francia nyaralóhelyeken a koronavírus delta variánsa miatt fokozatosan romló járványügyi helyzet miatt.

2021. Július 27. 15:40, kedd | Külföld

Koronavírus - Románia várhatóan szeptembertől teszi lehetővé a harmadik oltást

Románia várhatóan szeptembertől teszi lehetővé a harmadik oltást az egészségügyi dolgozóknak, a 65 évnél idősebbeknek, valamint a krónikus betegeknek

2021. Július 27. 14:41, kedd | Külföld

Lengyel alkotmánybíróság: nem alkotmányellenes a vasárnapi boltzár

A lengyel alkotmánybíróság szerint nem alkotmányellenes a 2018-tól fokozatosan bevezetett vasárnapi boltzárról szóló jogszabály.