Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2019. November 11. 17:26, hétfő | Külföld

Kiraktak az utcára hajnalban egy holttestet Hamburgban

Kiraktak az utcára hajnalban egy holttestet Hamburgban

A német rendőrség nagy erőkkel keres egy ismeretlen férfit, aki hétfő virradóra Hamburg külvárosában egy társasházból kivitt egy női holttestet, majd azt egyszerűen otthagyta az út mentén.

Erről a a DPA német hírügynökség számolt be.

A hamburgi rendőrség beszámolója szerint a megdöbbentő eset hétfő hajnalban történt a város Bramfeld negyedében található egyik társasház előtt. Egy lakó épp az erkélyén dohányzott, amikor az egyik szomszédos lépcsőház előtti, gyanúsan viselkedő férfira lett figyelmes. Amikor jobban szemügyre vette, döbbenten látta, hogy

az illető egy holtestet vonszolt maga után, amelyet nem sokkal később otthagyott az utca túloldalán, majd eltűnt a sötétben.

A szemtanú azonnal riasztotta a rendőröket, akik perceken belül lezárták a környéket.

A rendőrök hétfőn napközben több tucat lakót is kihallgattak. Fotó alapján többeknek is ismerős volt a meghalt nő. Igaz, úgy tudták, hogy hónapok óta kórházban van, mivel korábban súlyos beteg volt.

"Ugyan még tart a vizsgálat, de nagyon valószínű, hogy az áldozat valamilyen betegségben halt meg. Kollégáink továbbra is nagy erőkkel nyomoznak azután, hogy ki és miért rakta ki a holttestet az utcára" - nyilatkozta a hamburgi rendőrség szóvivője.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP

Címkék: Hamburg, holttest, utca

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 17:00, kedd | Külföld

Bubópestises eset miatt óvintézkedéseket vezettek be Észak-Kínában

Óvintézkedéseket vezettek be az észak-kínai Belső-Mongólia Autonóm Területen, miután a hétvégén egy bubópestis-fertőzöttet azonosítottak - számolt be oldalán a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

2020. Július 07. 14:12, kedd | Külföld

A rendőrségi költségvetés csökkentése közben New Yorkban és Chicagóban elszabadult a fegyveres erőszak

New Yorkban és Chicagóban elszabadult a fegyveres erőszak, miközben a rendőrség költségvetésének csökkentésére készülnek mindkét városban.

2020. Július 07. 12:08, kedd | Külföld

Külföldi diákok nem tanulhatnak tovább olyan amerikai egyetemen, ahol csak online oktatás folyik

Külföldi diákok az ősztől nem tanulhatnak tovább olyan egyetemeken, amelyeken a koronavírus-járvány miatt csak online oktatás folyik;

2020. Július 07. 10:04, kedd | Külföld

Kaliforniában hétfőn több mint nyolcezer új fertőzöttet diagnosztizáltak

Kaliforniában hétfőn, egyetlen nap alatt több mint nyolcezer új fertőzöttet diagnosztizáltak - jelentette a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem friss adataira hivatkozva az amerikai közszolgálati rádió (NPR) hétfő este.