Városlista
2019. december 6, péntek - Miklós

Hírek

2019. November 11. 17:26, hétfő | Külföld

Kiraktak az utcára hajnalban egy holttestet Hamburgban

Kiraktak az utcára hajnalban egy holttestet Hamburgban

A német rendőrség nagy erőkkel keres egy ismeretlen férfit, aki hétfő virradóra Hamburg külvárosában egy társasházból kivitt egy női holttestet, majd azt egyszerűen otthagyta az út mentén.

Erről a a DPA német hírügynökség számolt be.

A hamburgi rendőrség beszámolója szerint a megdöbbentő eset hétfő hajnalban történt a város Bramfeld negyedében található egyik társasház előtt. Egy lakó épp az erkélyén dohányzott, amikor az egyik szomszédos lépcsőház előtti, gyanúsan viselkedő férfira lett figyelmes. Amikor jobban szemügyre vette, döbbenten látta, hogy

az illető egy holtestet vonszolt maga után, amelyet nem sokkal később otthagyott az utca túloldalán, majd eltűnt a sötétben.

A szemtanú azonnal riasztotta a rendőröket, akik perceken belül lezárták a környéket.

A rendőrök hétfőn napközben több tucat lakót is kihallgattak. Fotó alapján többeknek is ismerős volt a meghalt nő. Igaz, úgy tudták, hogy hónapok óta kórházban van, mivel korábban súlyos beteg volt.

"Ugyan még tart a vizsgálat, de nagyon valószínű, hogy az áldozat valamilyen betegségben halt meg. Kollégáink továbbra is nagy erőkkel nyomoznak azután, hogy ki és miért rakta ki a holttestet az utcára" - nyilatkozta a hamburgi rendőrség szóvivője.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP

Címkék: Hamburg, holttest, utca

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 16:51, péntek | Külföld

Legalább öt ember életét vesztette egy gázrobbanásban Eperjesen

Rendkívül erős gázrobbanás történt péntek délben egy 12 emeletes lakóház felső részében a kelet-szlovákiai Eperjesen, öt ember meghalt - jelentette a TASR közszolgálati szlovák hírügynökség.

2019. December 06. 16:03, péntek | Külföld

Terrortámadások elkövetését segítő online útmutatókra bukkant az Europol

Terrorizmussal összefüggő internetes tartalmakat felderítő akció keretében 1733 különféle, terrortámadások elkövetéséhez segítséget nyújtó online útmutatót talált nemzeti hatóságok szakembereinek bevonásával az Europol

2019. December 06. 15:25, péntek | Külföld

A repülőn folyt el a magzatvíze

Az American Airlines járata az észak-karolinai Charlotte-ból a floridai Tampába tartott, amikor elfolyt a gépen utazó nő magzatvize.

2019. December 06. 15:01, péntek | Külföld

Washington várhatóan több katonát küld a közel-keleti térségbe

Washington várhatóan több katonát küld a közel-keleti térségbe - jelentette ki John Rood, az amerikai védelmi tárca miniszterhelyettese csütörtökön a szenátusban.