Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2010. Május 22. 07:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Király Linda új szerelmét is elhagyta

Király Linda új szerelmét is elhagyta

Király Linda nem utazott egyedül Amerikába, hiszen édesanyja és édesapja elkísérte New Yorkba, ahol az énekesnőt ezen a héten meghívták egy nagy zenei díjátadóra. Majd Los Angelesbe és Nashville-be utazik, ahol véglegesen összerakják l

"Zsombi, a kedvesem nem jön velem, mivel muszáj befejeznie itthon az iskolát. Május végéig tart a vizsgaidőszaka, és úgy tervezzük, hogy nyárra kiutazik hozzám. Számomra nem új dolog a távkapcsolat, hiszen eddig is mindig ilyenben éltem, neki pedig éppen az az egyik legszerethetőbb tulajdonsága, hogy maximálisan megért és támogatja a terveimet. Biztos vagyok benne, hogy szeret, hiszen elenged, hogy harcoljak az álmaimért. Azt persze nem állítanám, hogy könnyű az elválás, de én hiszek benne, hogy egy jól működő kapcsolatot csak erősíthet a távolság" - nyilatkozza Király Linda a Star magazinnak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.

2019. November 20. 08:22, szerda | Bulvár

Visszaéltek Gregor Bernadett nevével

Egy neten keringő álinterjúval próbálják lejáratni Gregor Bernadettet, aki emiatt jogi lépéseket fontolgat.

2019. November 20. 05:00, szerda | Bulvár

Turnéra készül a Mötley Crüe

Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.