Városlista
2020. július 3, péntek - Kornél

Hírek

2010. Május 22. 07:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Király Linda új szerelmét is elhagyta

Király Linda új szerelmét is elhagyta

Király Linda nem utazott egyedül Amerikába, hiszen édesanyja és édesapja elkísérte New Yorkba, ahol az énekesnőt ezen a héten meghívták egy nagy zenei díjátadóra. Majd Los Angelesbe és Nashville-be utazik, ahol véglegesen összerakják l

"Zsombi, a kedvesem nem jön velem, mivel muszáj befejeznie itthon az iskolát. Május végéig tart a vizsgaidőszaka, és úgy tervezzük, hogy nyárra kiutazik hozzám. Számomra nem új dolog a távkapcsolat, hiszen eddig is mindig ilyenben éltem, neki pedig éppen az az egyik legszerethetőbb tulajdonsága, hogy maximálisan megért és támogatja a terveimet. Biztos vagyok benne, hogy szeret, hiszen elenged, hogy harcoljak az álmaimért. Azt persze nem állítanám, hogy könnyű az elválás, de én hiszek benne, hogy egy jól működő kapcsolatot csak erősíthet a távolság" - nyilatkozza Király Linda a Star magazinnak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?