Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 06. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

VV Vera álmában sem gondolta volna, hogy egy valóságshow után állástalan maradhat. Ugyan nem szerette volna lábát a média területén megvetni, viszont azzal sem számolt, hogy egy haknija sem lesz.

Az érzékeny lány egy hónap múlva már a hitelét sem tudja fizetni, így nem lát más megoldást, mint külföldre menekülni.

A ValóVilág ötödik szériájából megismert játékosok közül leginkább a nyertesnek, Attilának fut a szekere. Vera arról panaszkodott a bulvársajtónak, hogy neki egyáltalán nincsenek fellépései, pedig egy albérlet fenntartásával és egy autó hitelének törlesztőrészletével is meg kell küzdenie hónapról hónapra. Az érzékeny lelkű lány fejében korábban meg sem fordult, hogy a ValóVilág után közvetlenül padlóra kerülhet.

- Nincsenek fellépéseim, nem hívnak sehová. Megmondom őszintén, nem erre számítottam. Folyamatosan a képernyőn voltam, ehhez képest most senki sem kíváncsi rám - kezdte az Új Ásznak az egykori villalakó, akinek már arra sincs pénze, hogy a jövő hónapban kifizesse az autójára felvett hitelét.

- A munkahelyemről elbocsátottak, haknijaim nincsenek. Albérletet kell fizetnem és 60 ezer forint hiteltörlesztést. Még egy hónapig el tudom magam tartani, de utána elképzelésem sincsen, hogy mi lesz velem. A családom segítsége nélkül nincstelen lennék - panaszkodott Vera, aki bizonytalan helyzete miatt még az udvarlók közeledését sem tudja komolyan venni.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára