Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2010. Június 11. 07:47, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Kisfia születik októberben a magyar színésznek

Kisfia születik októberben a magyar színésznek

Gyönyörűen gömbölyödik Szabó Győző állapotos kedvesének hasa. Judit októberre várja első közös gyereküket, aki az ultrahangvizsgálatok alapján úgy tűnik, kisfiú lesz.

 

Pár héttel ezelőtt a hazai színészvilág és a közeli családtagok örömmel fogadták a hírt: Szabó Győző hamarosan ismét édesapa lesz. A színészt kedvese, Rezes Judit lepte meg az örömhírrel, akivel már két éve él boldog párkapcsolatban. Győző rutinos édesapának számít, előző kapcsolatából van már egy kislánya, Bori, akinek, ha minden igaz, öcsikéje lesz. Judit terhessége a huszadik hétnél tart, és a színésznő remekül érzi magát.

 

"Szerencsésnek mondhatom magam, mert egyáltalán nincsenek reggeli rosszulléteim - meséli. - Amíg lehetett, dolgoztam is, de ennek most vége, mert a színházi nyári szünet után már nem vállalok új szerepet, hiszen októberre vagyok kiírva. Győzővel úgy tervezzük, még egy utolsó közös romantikus nyaralást beiktatunk, mielőtt megszületik a pici."

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.