Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Frissítve: új hírek az esetről-  Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.

A kocsi kereke is kilyukadt. A rendőrség már a helyszínen van.

Frissítve: A Pannon- Víz Zrt. ügyeletes szerelői 10 perc alatt a helyszínre értek. Sikerült a tűzcsapot úgy elzárni, hogy a környéken a vízszolgáltatás folyamatosan működött. A sérült vezetéken kb. 35-40 m3 víz folyhatott el -mondta Varga Gyula, a Vízmű Ügyeletesétől - aki hozzátette a „nézők” megtapsolták a szerelőket, mikor sikerült lezárni a feltörő vízsugarat. Ehhez egy szerelőnknek egészen közel kellett mennie a feltörő vízsugárhoz és kb 10-15 fordulattal elzárni egy speciális kulccsal az utcai elzárót. Rendőrségi intézkedés is történt, a károkozó együttműködött a vízmű rendészével. Jelenlegi becslés alapján az elfolyt vizet is számolva az okozott kár 50 ezer Ft alatt van. Az elfolyt vizet rendben elvezették a víznyelők, melyeknek egy felhőszakadás alkalmával hasonló mennyiségű vizet kell elvezetni. A sérült alkatrészt rövidesen kicserélik szerelőink így a párakapu ismét működhet.

Forrás: Pannon-Víz Zrt. Facebook

Képek: Olvasó

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 17:36, kedd | Helyi

A kávés szakma legjobbjai: A Szomszéd és a Kapucziner is rangos díjakat kapott

Rangos díjakat nyert a győri Szomszéd Kávézó és Bár és a Kapucziner Kézműves Kávépörkölő is. A díjakat kedden vették át a Kávékorzó Díjátadó 2019 rendezvényen, Budapesten.

2019. December 10. 11:44, kedd | Helyi

Vicces élményt ajándékba!

Már csak napok választanak el a karácsonytól, és még mindig nem tudod, mi lenne az ideális ajándék a legjobb haverodnak? Ma adunk néhány tippet, amivel biztosan nem lőhetsz mellé!

2019. December 10. 11:22, kedd | Helyi

Egy képzeletbeli iszogatás az irodalmi művek klasszikusaival

Habár eddig kizárólag a regények lapjain találkozhattunk velük, most egy pár percig mégis játsszunk el a gondolattal, hogy vajon milyen italra hívnánk meg a sokak által ismert főhősöket?

2019. December 10. 08:25, kedd | Helyi

Visszamegy az iskolába a győri késelő diák

A nap 24 órájában kamerás megfigyelés alatt tartják azt a győri 17 éves fiút, aki a múlt héten megkéselte az osztályfőnökét. A diákot szombaton tartóztatták le, azóta egyszemélyes cellában várja a további kihallgatásokat.