Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 27. 06:37, csütörtök | Belföld

Kiszámíthatatlan időjárás a következő napokban: Hó és eső is eshet, viharos széllel

Kiszámíthatatlan időjárás a következő napokban: Hó és eső is eshet, viharos széllel

Kiadós mennyiségű csapadék és viharos szél érkezik a következő napokban, egyes helyeken havazás várható - írja előrejelzésében a Koponyeg.hu.

Csütörtök: Mozgalmas napunk lesz: reggel csökken, majd délutántól újra megnövekszik a felhőzet. Futó zápor vagy hózápor előfordulhat. Délelőtt az északnyugati, délután a délnyugati szél erősödik meg. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek: Hajnalban még erősen felhős lesz az ég, ekkor főleg északon, északkeleten fordul elő eső, havas eső, a hegyekben hó. Napközben csökken a felhőzet és nagy területen fokozódik viharossá az északnyugati szél. Marad az 5-10 fokos maximum.

Szombat: Változóan, napközben egyre erősebben megnövekszik a felhőzet, de estig eső nem alakul ki. A déli szél sokfelé lesz élénk. 11 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.


Vasárnap és hétfő: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható - akár kiadós - eső, zápor. A hőmérséklet délutánonként 7-12 fok között alakulhat.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztáció - AFP/2013 Getty Images/Spencer Platt

Címkék: eső, , időjárás, szél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő