Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Május 06. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr24

Kitálal a Tesco! Győrben is árvereznek!

Kitálal a Tesco! Győrben is árvereznek!

Online árverésen értékesíti használt berendezéseit a magyarországi Tesco. A győri raktárközpontot is érintő, 139 tételt kínáló aukciót május 10-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten.

Újra internetes árverésen értékesíti használt eszközeit és berendezéseit a Tesco − nyilatkozta a nagy volumenű kiárusításról a projekt vezetője. Mozga László elmondta, eddig már öt hasonló, nagy sikerű aukciót tartottak, amelyekkel mind az eszközök új tulajdonosai, mind a vállalat elégedettek voltak. A Tesco az online értékesítés átláthatóságának és gyorsaságának örült, míg a vevők olyan berendezésekhez juthattak így, amelyekből használtan kevés van a piacon, az újra pedig gyakran nincs pénze egy-egy kisebb vállalkozásnak − tette hozzá a vezető.

A megvételre kínált eszközök személyesen is megtekinthetők az áruházlánc győri és budapesti eszközraktárában május 8-án, 10 és 14 óra között, illetve május 8. és 9. között az egyes Tesco áruházakban. A tételekről már most fényképes leírás érhető el az árverést lebonyolító Intergavel Aukciószervező Kft. honlapján (www.intergavel.hu).

Mozga László rámutatott, a Tesco – a vásárlók megtartása érdekében – a hazai gazdasági helyzet ellenére is folyamatosan fejleszt és csúcstechnológiás eladótéri és más eszközöket használ szigorú csereperiódusokkal. Kifejtette, az áruházlánc számára fontos ökológiai kérdés, hogy a csereérett, ám funkcionálisan teljes értékű berendezések ne hulladékként végezzék. A most összegyűlt 139 tétel értéke kikiáltási áron mintegy 35 ezer euró.

A közép-kelet-európai országokban kihirdetett árverés aukciós listáján többek között habtálcás csomagoló, szeletelőgép, monitorok, ipari vasalók, varrógép, sütőipari gépek és eszközök, kemencék, hűtő és melegen tartó pult, számos mosogató, irodakonténer és több bálázógép is szerepel. Az árverésen május 10-én, kizárólag online formában lehet licitálni.

Címkék: árverés, tesco

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.