Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2011. December 19. 16:30, hétfő | Helyi
Forrás: gyorplusz.hu

Kitüntetések, előléptetések a Petz Aladár-kórházban

Kitüntetések, előléptetések a Petz Aladár-kórházban

Évzáró ünnepi főorvosi, főnővéri tanácsülés keretében december 15-én kitüntetéseket, előléptetéseket adott át a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Igazgatói Testülete nevében dr. Tamás László János főigazgató főorvos.

Az évértékelés után a főigazgató főorvos megköszönte a december 31-ig fenntartó Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat munkáját, fenntartói gondoskodását.

(Mint ismeretes január 1-től az intézmény állami tulajdonba kerül, jelenleg nagy ütembe folyik az átadás-átvételi eljárás.)

Az idei évben rendhagyó módon, az igazgatói testület döntése alapján „Tiszteletbeli Munkatárs” címen Nyári László Nívó Díjat adományozott dr. Szakács Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés Elnökének, Országgyűlési képviselőnek.

Az intézmény működését támogató tevékenységéért a „Kórház alapításának” évfordulóján október 29-én az Igazgató Testület díszoklevél elismerését adták át Encsyné dr. Nánási Ágnes Területfejlesztési, Vagyongazdálkodási és Külkapcsolati Osztály osztályvezetőjének, valamint Bánfi Lajos Területfejlesztési, Vagyongazdálkodási és Külkapcsolati Osztály osztályvezető helyettesnek.

Majd dr. Tamás László János főigazgató főorvos, Prof. dr. Oláh Attila orvos-igazgató, és Csordás Adrienn ápolási igazgató a vezetői megbízásokat, intézményi kitüntetések adott át.

Nyári László Nívó-díjat kitüntetést kapott az orvosi alrendszerben, dr. Knausz Márta a kórház Bakterológiai Labor részlegvezető főorvos, valamint az ápolási alrendszerben Zalavári Edit, az Immunnephrológia és Hypertónia Osztály, osztályvezető főnővére.

Az év végi ünnepség keretében főigazgató főorvos megköszönte az intézmény részére felajánlott adományokat, támogató segítségeket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét