Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2024. Március 04. 13:12, hétfő | Helyi

„Kiváló Munkáltatói Márka” díjjal ismerték el a 70 éves Cerest

„Kiváló Munkáltatói Márka” díjjal ismerték el a 70 éves Cerest

A Ceres Zrt. Győr nagymúltú és a régió meghatározó sütőipari vállalata elnyerte a Magyar Brands \"Kiváló Munkáltatói Márka\" díjat.

A nívós díjjal a vállalatok munkavállalói iránti elkötelezettségét és a kiváló munkakörnyezet kialakítását ismerik el. A díj odaítélésének alapja a munkáltatói márkaépítés magas színvonala és az, hogy a díjra jelölt cég, milyen intézkedéseket tesz a munkavállalói elégedettség és jólét növelése érdekében.

A Ceres Zrt., amely több mint 70 éve van jelen Győr városában, nem csak a szeletelt, csomagolt kenyerek és finom pékáruk piacának egyik vezetője, hanem mint munkáltató is példát mutat. Juhász Katalin a vállalat HR managere elmondta, a „Kiváló Munkáltatói Márka" díj nemcsak a termékek minőségét, hanem a vállalat, mint munkahely kiválóságát is elismeri. Ez a díj azoknak, az évek óta tartó erőfeszítéseknek a gyümölcse, amely során a vállalatvezetés, a HR és a marketing csapat szorosan együttműködött a munkavállalói igények felmérésében és azok kielégítésében.A Magyar Brands márkákat értékelő program már hat éve figyeli a kiváló márkák munkáltatói tevékenységét is. A pályázat során anonim elégedettségi kérdőívet is ki kell tölteniük a pályázó vállalatok munkavállalóinak. A szakmai zsűri egyéb szempontokat is vizsgál, például különböző munkaügyi mutatókat, a létszámok alakulását, a fluktuációs rátát, és az arra tett intézkedéseket, hogy a kollégák vállalati jólétét támogassák. 2023-ban „Kiváló Munkáltatói Márka” díjázásban összesen tizennyolc márka részesült.

A Ceres különböző generációk igényeit egyaránt figyelembe véve alakította ki munkahelyi kultúráját. A vállalat törekszik a munka és magánélet egyensúlyának támogatására, valamint a munkavállalók szakmai és személyes fejlődésének elősegítésére. A "Hat sport cipó egyenlő egy sportcipő" program, a vállalaton belüli sportprogramok, mint a jógázás és a focizás, valamint a változatos kirándulások és családi programok szervezése mind azt mutatják, hogy a Ceres mennyire elkötelezett amellett, hogy a munkavállalói jól érezzék magukat és tegyenek az egészségükért.

A Ceres Zrt. így nem csak munkahely a győriek számára, hanem egy olyan közösség, ahol a munkavállalók igazi nagy családként tekinthetnek egymásra.

(x)

Címkék: Ceres Zrt, díj, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.

2024. Április 22. 08:15, hétfő | Helyi

Tudatos vezetők a felgyorsult világban

Belső világunkból indul ki az igazi boldogság. Ezt vallja a győri HELLÓ! Szeretlek Tudatos Vezetők Egyesülete.

2024. Április 22. 07:12, hétfő | Helyi

550 millió forintra csaphatnak le a kis sportszervezetek

Azok pályázhatnak, akik az utánpótlást nevelik ki.

2024. Április 21. 09:13, vasárnap | Helyi

500 ezer forintos bruttó fizetés és összetartó csapat ígéretével csábít a győri rendőrség

Állásbörzét tartott a győri rendőrség középiskolás fiatalok számára. Az utánpótlás-tervezési osztály rendőr-alezredesétől azt kérdeztük, hogyan teszik vonzóvá munkájukat a fiatalok számára.