Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2010. Április 02. 14:16, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Kizárólag Volkswageneket és Seatokat kötöttek el

Kizárólag Volkswageneket és Seatokat kötöttek el

A gyanú szerint több gépkocsi ellopására adott megrendelést tolvajoknak az a férfi, akit csütörtökön fogtak el a rendőrök a fővárosban. Az orgazda kedvenc márkája a Volkswagen volt - értesült a HavariaPress.

A 25 éves férfit a BRFK Észak-Pesti Bűnügyi Régiójának nyomozói fogták el csütörtök éjjel. A fiatalembert azzal gyanúsítják, hogy 2009 januárjától folyamatosan megrendeléseket adott gépkocsik ellopására. Az orgazdának dolgozó tolvajok kizárólag Volkswageneket és Seatokat kötöttek el, majd az autókat átadták a megrendelőnek. A gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették. A nyomozók még vizsgálják, pontosan hány gépkocsi ellopása köthető a férfihoz.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket