Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 24. 17:25, szerda | Külföld

Kizuhant az ablakból és meghalt egy 6 éves kisfiú

Kizuhant az ablakból és meghalt egy 6 éves kisfiú

Kedvenc mesekönyve olvasása közben zuhant ki az ablakból egy angliai kisfiú, még tavaly nyáron.

Kórházba vitték a súlyosan sérült gyereket, de már nem tudták megmenteni az életét. Az apja magát okolja a kisfiú tragikus haláláért, ugyanis a gyerek nem tudott aludni, kimászkált a szobájából, ő pedig rákiabált, hogy menjen vissza az ágyába. Ezután történt a halálos baleset. A rendőrök egy évig nyomoztak az ügyben.

A gyerek anyja a barátaival szórakozott a végzetes estén, az apa vigyázott otthon mindkét gyerekre az angliai lincolni házukban. A hatéves William Coy nem tudott aludni a kánikulában, ezért különböző okokra hivatkozva kimászkált az emeleti szobájából - írja a Mirror.

"Először azért ment le, hogy megölelgessék, aztán inni akart, harmadszorra pedig a mosdóba ment ki. Ezután az apa rákiabált a kisfiúra, hogy menjen vissza az ágyába. Körülbelül 10 perc múlva a fiú kishúga, Lydia azt kérdezte apjától, hogy William miért alszik kint. A férfi kinyitotta a hátsó ajtót és meglátta a kisfiút, amint az udvaron fekszik, és ömlik a az orrából a vér.
Sikítani és kiabálni kezdtem, pánikba estem. Ordítottam Lydiának, hogy hozza oda a telefonomat"
- mondta el a kisfiú apja, Richard Coy.

A nyomozóknak sikerült rekonstruálniuk a gyerek utolsó perceit. A kisfiú a kedvenc könyvét egy kerti pad alatt találták meg. Mivel nem tudott aludni, a könyvet kezdte el olvasni az ablakban, ahonnan végül kiesett, egyenesen a terasz betonjára. Mentőket hívtak, akik rövid időn belül oda is értek, és kórházba vitték a gyereket.

A fejsérülése viszont olyan súlyos volt, hogy 2018. július 19-én a kórházban meghalt.

Balesetnek minősítették a tragédiát és felmentették az apát a gondatlanságból elkövetett gyilkosság vádja alól. A család azóta sem tudta feldolgozni kisfiúk értelmetlen halálát. Az apa saját magát okolja a történtekért. Azt mondja, nagyon dühös magára, mert ha nem zavarja el aludni a gyereket, még most is élne. A kisfiú halála előtt nem sokkal arra kérte a szüleit, hogy ha meghalna, ajánlják fel a szerveit beteg gyerekeknek.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.