Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2019. Április 24. 17:25, szerda | Külföld

Kizuhant az ablakból és meghalt egy 6 éves kisfiú

Kizuhant az ablakból és meghalt egy 6 éves kisfiú

Kedvenc mesekönyve olvasása közben zuhant ki az ablakból egy angliai kisfiú, még tavaly nyáron.

Kórházba vitték a súlyosan sérült gyereket, de már nem tudták megmenteni az életét. Az apja magát okolja a kisfiú tragikus haláláért, ugyanis a gyerek nem tudott aludni, kimászkált a szobájából, ő pedig rákiabált, hogy menjen vissza az ágyába. Ezután történt a halálos baleset. A rendőrök egy évig nyomoztak az ügyben.

A gyerek anyja a barátaival szórakozott a végzetes estén, az apa vigyázott otthon mindkét gyerekre az angliai lincolni házukban. A hatéves William Coy nem tudott aludni a kánikulában, ezért különböző okokra hivatkozva kimászkált az emeleti szobájából - írja a Mirror.

"Először azért ment le, hogy megölelgessék, aztán inni akart, harmadszorra pedig a mosdóba ment ki. Ezután az apa rákiabált a kisfiúra, hogy menjen vissza az ágyába. Körülbelül 10 perc múlva a fiú kishúga, Lydia azt kérdezte apjától, hogy William miért alszik kint. A férfi kinyitotta a hátsó ajtót és meglátta a kisfiút, amint az udvaron fekszik, és ömlik a az orrából a vér.
Sikítani és kiabálni kezdtem, pánikba estem. Ordítottam Lydiának, hogy hozza oda a telefonomat"
- mondta el a kisfiú apja, Richard Coy.

A nyomozóknak sikerült rekonstruálniuk a gyerek utolsó perceit. A kisfiú a kedvenc könyvét egy kerti pad alatt találták meg. Mivel nem tudott aludni, a könyvet kezdte el olvasni az ablakban, ahonnan végül kiesett, egyenesen a terasz betonjára. Mentőket hívtak, akik rövid időn belül oda is értek, és kórházba vitték a gyereket.

A fejsérülése viszont olyan súlyos volt, hogy 2018. július 19-én a kórházban meghalt.

Balesetnek minősítették a tragédiát és felmentették az apát a gondatlanságból elkövetett gyilkosság vádja alól. A család azóta sem tudta feldolgozni kisfiúk értelmetlen halálát. Az apa saját magát okolja a történtekért. Azt mondja, nagyon dühös magára, mert ha nem zavarja el aludni a gyereket, még most is élne. A kisfiú halála előtt nem sokkal arra kérte a szüleit, hogy ha meghalna, ajánlják fel a szerveit beteg gyerekeknek.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 06:00, szombat | Külföld

Ferenc pápa szerint a genderideológia a mai kor egyik legnagyobb veszélye

A mai kor egyik legnagyobb veszélye a genderideológia, amely megszünteti a különbségeket férfi és nő között - mondta Ferenc pápa a Vatikánban pénteken kezdődött nemzetközi antropológiai konferencia nyitóbeszédében.

2024. Február 29. 13:56, csütörtök | Külföld

Vlagyimir Putyin: a Nyugat külpolitikája nukleáris konfliktussal fenyeget

A Nyugat veszélyes külpolitikai lépései és a részéről elhangzó nyilatkozatok olyan konfliktussal fenyegetnek, amely nukleáris fegyverek bevetésével és a civilizáció elpusztításával járhat

2024. Február 28. 09:15, szerda | Külföld

Brit vezérkari főnök: a Nyugat nem áll a háború küszöbén Oroszországgal

Az elmúlt hetek rémületkeltő nyilatkozataival és szenzációhajhász szalagcímeivel ellentétben a Nyugat nem áll a háború küszöbén Oroszországgal - hangsúlyozta keddi beszédében a brit fegyveres erők vezérkari főnöke.