Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Április 24. 17:25, szerda | Külföld

Kizuhant az ablakból és meghalt egy 6 éves kisfiú

Kizuhant az ablakból és meghalt egy 6 éves kisfiú

Kedvenc mesekönyve olvasása közben zuhant ki az ablakból egy angliai kisfiú, még tavaly nyáron.

Kórházba vitték a súlyosan sérült gyereket, de már nem tudták megmenteni az életét. Az apja magát okolja a kisfiú tragikus haláláért, ugyanis a gyerek nem tudott aludni, kimászkált a szobájából, ő pedig rákiabált, hogy menjen vissza az ágyába. Ezután történt a halálos baleset. A rendőrök egy évig nyomoztak az ügyben.

A gyerek anyja a barátaival szórakozott a végzetes estén, az apa vigyázott otthon mindkét gyerekre az angliai lincolni házukban. A hatéves William Coy nem tudott aludni a kánikulában, ezért különböző okokra hivatkozva kimászkált az emeleti szobájából - írja a Mirror.

"Először azért ment le, hogy megölelgessék, aztán inni akart, harmadszorra pedig a mosdóba ment ki. Ezután az apa rákiabált a kisfiúra, hogy menjen vissza az ágyába. Körülbelül 10 perc múlva a fiú kishúga, Lydia azt kérdezte apjától, hogy William miért alszik kint. A férfi kinyitotta a hátsó ajtót és meglátta a kisfiút, amint az udvaron fekszik, és ömlik a az orrából a vér.
Sikítani és kiabálni kezdtem, pánikba estem. Ordítottam Lydiának, hogy hozza oda a telefonomat"
- mondta el a kisfiú apja, Richard Coy.

A nyomozóknak sikerült rekonstruálniuk a gyerek utolsó perceit. A kisfiú a kedvenc könyvét egy kerti pad alatt találták meg. Mivel nem tudott aludni, a könyvet kezdte el olvasni az ablakban, ahonnan végül kiesett, egyenesen a terasz betonjára. Mentőket hívtak, akik rövid időn belül oda is értek, és kórházba vitték a gyereket.

A fejsérülése viszont olyan súlyos volt, hogy 2018. július 19-én a kórházban meghalt.

Balesetnek minősítették a tragédiát és felmentették az apát a gondatlanságból elkövetett gyilkosság vádja alól. A család azóta sem tudta feldolgozni kisfiúk értelmetlen halálát. Az apa saját magát okolja a történtekért. Azt mondja, nagyon dühös magára, mert ha nem zavarja el aludni a gyereket, még most is élne. A kisfiú halála előtt nem sokkal arra kérte a szüleit, hogy ha meghalna, ajánlják fel a szerveit beteg gyerekeknek.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.