Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Június 25. 11:28, kedd | Belföld

Kizuhant egy 13 éves fiú a nyolcadik emeletről Kőbányán, meghalt

Kizuhant egy 13 éves fiú a nyolcadik emeletről Kőbányán, meghalt

Kedd hajnali 1-2 óra környékén egy 13 éves fiú kizuhant egy kőbányai panelház nyolcadik emeletéről. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Egy ott élő szerint, aki az Origónak beszélt, először csak egy csattanást lehetett hallani, de akkor még nem tudták, pontosan mi is történt.

" Pár perccel később lehetett hallani, ahogy egy férfi hívja a mentőket. A kizuhant fiú lánytestvére - nyilván a sokkhatás miatt - kapkodva vette a levegőt, először azt hittük, hogy neki van valami baja"– mondta.

A telefonban a mentősök azt tanácsolhatták a férfinak, hogy próbálja meg újraéleszteni a fiút, de először azt mondta, hogy nem mer hozzáérni. Hogy később próbálta-e végül, arról nincs információnk.

Később egy rendőr ért a helyszínre, ő megpróbálta újraéleszteni a fiút, majd a mentősök is, de már nem tudták megmenteni az életét.

"A fiú testvére és a barátja is a holttest mellett zokogtak és ölelték egymást. Valószínűleg az ablakon eshetett ki valahogy, ki van szakadva az egyik szúnyogháló."
– emlékezett vissza az Origónak az ott élő lakó.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 18:09, csütörtök | Belföld

Tűzoltók szabadították ki a kisfiú kezét, beszorult a játékgépbe

Beszorult egy kisfiú keze egy játékgépe szerda délután Tiszafüreden, a Fürdő utcában - írja Facebook-oldalán a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az esethez a tiszafüredi hivatásos tűzoltók érkeztek, hogy segítsenek a gyermeknek.

2019. Július 18. 18:02, csütörtök | Belföld

Tovább melegszik az idő a hétvégén

A hétvégén sok lesz a napsütés és tovább melegszik az idő, vasárnap néhol akár 34 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

2019. Július 18. 17:35, csütörtök | Belföld

Bezárták a hazai kalandparkok 11 százalékát

A vizsgált kalandparkok 11 százalékát, legtöbbjüket megfelelőségi tanúsítványuk hiánya miatt, ideiglenesen lezárták - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára.

2019. Július 18. 15:04, csütörtök | Belföld

Elítélték a szurkáló utast

Négy és fél év szabadságvesztésre ítélték azt a férfit, aki tavaly részegen megszúrt egy buszvezetőt – tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-it.