Városlista
2019. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2019. Június 25. 11:28, kedd | Belföld

Kizuhant egy 13 éves fiú a nyolcadik emeletről Kőbányán, meghalt

Kizuhant egy 13 éves fiú a nyolcadik emeletről Kőbányán, meghalt

Kedd hajnali 1-2 óra környékén egy 13 éves fiú kizuhant egy kőbányai panelház nyolcadik emeletéről. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Egy ott élő szerint, aki az Origónak beszélt, először csak egy csattanást lehetett hallani, de akkor még nem tudták, pontosan mi is történt.

" Pár perccel később lehetett hallani, ahogy egy férfi hívja a mentőket. A kizuhant fiú lánytestvére - nyilván a sokkhatás miatt - kapkodva vette a levegőt, először azt hittük, hogy neki van valami baja"– mondta.

A telefonban a mentősök azt tanácsolhatták a férfinak, hogy próbálja meg újraéleszteni a fiút, de először azt mondta, hogy nem mer hozzáérni. Hogy később próbálta-e végül, arról nincs információnk.

Később egy rendőr ért a helyszínre, ő megpróbálta újraéleszteni a fiút, majd a mentősök is, de már nem tudták megmenteni az életét.

"A fiú testvére és a barátja is a holttest mellett zokogtak és ölelték egymást. Valószínűleg az ablakon eshetett ki valahogy, ki van szakadva az egyik szúnyogháló."
– emlékezett vissza az Origónak az ott élő lakó.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 05:00, péntek | Belföld

Sikeres volt a vasúti applikáció nyári kampánya

Hetente 9500-an töltötték le a MÁV applikációt a korábbi átlagos 4100-zal szemben július vége és augusztus vége között az alkalmazást népszerűsítő figyelemfelhívó kampány hatására - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

2019. Október 18. 04:00, péntek | Belföld

Marad a jó idő a hétvégén is

A hétvégén is marad a jó idő: sok napsütésre és 20-25 fokos melegre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

2019. Október 17. 16:00, csütörtök | Belföld

Rágcsálóirtó szerek miatt ismét sasmérgezés történt Magyarországon

A nem megfelelően alkalmazott rágcsálóirtó szerek miatt ismét ragadozómadarak pusztultak el Magyarországon, ezért a Magyar Madártani Egyesület (MME) felhívja a gazdák figyelmét arra,

2019. Október 17. 14:07, csütörtök | Belföld

Elítélték azt a fővárosi férfit, aki nőkre támadt, egyet meg is ölt

Jogerősen életfogytig tartó fegyházra ítélték azt a férfit, aki több nőre is rátámadt, egyik áldozatát szexuálisan bántalmazta, majd megölte – közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.