Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Június 25. 11:28, kedd | Belföld

Kizuhant egy 13 éves fiú a nyolcadik emeletről Kőbányán, meghalt

Kizuhant egy 13 éves fiú a nyolcadik emeletről Kőbányán, meghalt

Kedd hajnali 1-2 óra környékén egy 13 éves fiú kizuhant egy kőbányai panelház nyolcadik emeletéről. Az életét már nem lehetett megmenteni.

Egy ott élő szerint, aki az Origónak beszélt, először csak egy csattanást lehetett hallani, de akkor még nem tudták, pontosan mi is történt.

" Pár perccel később lehetett hallani, ahogy egy férfi hívja a mentőket. A kizuhant fiú lánytestvére - nyilván a sokkhatás miatt - kapkodva vette a levegőt, először azt hittük, hogy neki van valami baja"– mondta.

A telefonban a mentősök azt tanácsolhatták a férfinak, hogy próbálja meg újraéleszteni a fiút, de először azt mondta, hogy nem mer hozzáérni. Hogy később próbálta-e végül, arról nincs információnk.

Később egy rendőr ért a helyszínre, ő megpróbálta újraéleszteni a fiút, majd a mentősök is, de már nem tudták megmenteni az életét.

"A fiú testvére és a barátja is a holttest mellett zokogtak és ölelték egymást. Valószínűleg az ablakon eshetett ki valahogy, ki van szakadva az egyik szúnyogháló."
– emlékezett vissza az Origónak az ott élő lakó.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.