Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2018. Május 03. 20:04, csütörtök | Külföld

Kizuhant egy bulibusz ablakán a fiatal lány- szörnyethalt

Kizuhant egy bulibusz ablakán a fiatal lány- szörnyethalt

Kedden éjszaka a 20 éves Polly Rogers menet közben kiesett egy busz ablakából, az úttestre zuhanva két arra haladó autó is sérüléseket okozott neki.

Ezek olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt. Az egyetemistákból álló baráti társaság egy partibuszt bérelt, és elég sok alkoholt fogyasztott.

Polly Rogers a Charlotte-i Egyetem hallgatója volt az USA Észak-Karolina államában, aktív közösségi életet élt, nyitott, segítőkész embernek ismerték meg diáktársai, akiket teljesen letaglózott értelmetlen halála. Az egyetemistákból álló társaság egy partibuszt bérelt, a járműben már elég oldott volt a hangulat, amikor este fél 11 körül egy útkereszteződésben a sofőr azt hallotta, hogy mindenki kiabál: azonnal álljon meg. Polly Rogers egyelőre tisztázatlan körülmények között kiesett a busz ablakából, ahogy az úttestre zuhant, két autó is átgázolt rajta, azonnal meghalt.

A Fox News-nak nyilatkozó Vic Rabb, a partibuszt üzemeltető cég tulajdonosa elmondta, hogy tizenhárom év alatt még soha nem volt ilyen esetük. Sem a cég, sem a sofőr nem követett el hibát. Valaki az utasok közül az erre szolgáló kalapáccsal beleütött a vészkijáratként szolgáló ablakba. Diáktársai az interneten gyűjtést indítottak Polly Rogers temetésének költségeire.

Forrás: origo.hu

Kép: GoFundMe

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 14:05, hétfő | Külföld

Neonáci terrortámadást hiúsítottak meg Baskírföldön

Őrizetbe vettek Ufában egy öt főből álló neonáci csoportot, amely terrortámadást készült elkövetni Baskírföldön - közölte hétfőn az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) sajtóosztálya.

2021. Szeptember 27. 12:01, hétfő | Külföld

Mentesíti a brit kormány a versenyszabályok alól az üzemanyag-forgalmazókat

Átmenetileg mentesíti a brit kormány a versenyszabályok alól az üzemanyag-forgalmazó vállalatokat az egyre feszültebbé váló ellátási helyzet miatt, amelyet az országossá vált pánikszerű felvásárlások is súlyosbítanak.

2021. Szeptember 27. 09:58, hétfő | Külföld

A fertőzöttek száma 231,8 millió, a halálos áldozatoké 4,75 millió a világon

A világon 231 820 802 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 748 055 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint hétfő reggeli adatai szerint

2021. Szeptember 27. 08:16, hétfő | Külföld

A szociáldemokraták győztek a parlamenti választáson Németországban

A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) kapta a legtöbb szavazatot a németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson a hétfőn kora reggel közölt hivatalos előzetes végeredmény szerint.