Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2018. Május 03. 20:04, csütörtök | Külföld

Kizuhant egy bulibusz ablakán a fiatal lány- szörnyethalt

Kizuhant egy bulibusz ablakán a fiatal lány- szörnyethalt

Kedden éjszaka a 20 éves Polly Rogers menet közben kiesett egy busz ablakából, az úttestre zuhanva két arra haladó autó is sérüléseket okozott neki.

Ezek olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt. Az egyetemistákból álló baráti társaság egy partibuszt bérelt, és elég sok alkoholt fogyasztott.

Polly Rogers a Charlotte-i Egyetem hallgatója volt az USA Észak-Karolina államában, aktív közösségi életet élt, nyitott, segítőkész embernek ismerték meg diáktársai, akiket teljesen letaglózott értelmetlen halála. Az egyetemistákból álló társaság egy partibuszt bérelt, a járműben már elég oldott volt a hangulat, amikor este fél 11 körül egy útkereszteződésben a sofőr azt hallotta, hogy mindenki kiabál: azonnal álljon meg. Polly Rogers egyelőre tisztázatlan körülmények között kiesett a busz ablakából, ahogy az úttestre zuhant, két autó is átgázolt rajta, azonnal meghalt.

A Fox News-nak nyilatkozó Vic Rabb, a partibuszt üzemeltető cég tulajdonosa elmondta, hogy tizenhárom év alatt még soha nem volt ilyen esetük. Sem a cég, sem a sofőr nem követett el hibát. Valaki az utasok közül az erre szolgáló kalapáccsal beleütött a vészkijáratként szolgáló ablakba. Diáktársai az interneten gyűjtést indítottak Polly Rogers temetésének költségeire.

Forrás: origo.hu

Kép: GoFundMe

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 16:08, csütörtök | Külföld

Horvátország üzemanyag-támogatásokkal segítené a rászorulókat

A horvát kormány szeptembertől kibővítheti energiasegély-csomagját, és a szociálisan leghátrányosabb helyzetűeket üzemanyag-támogatásokkal segítheti, utalványos rendszerben

2022. Június 30. 12:03, csütörtök | Külföld

Tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte Salah Abdeslamot a párizsi különleges esküdtszék

Tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte szerdán a 2015. november 13-i, 132 halálos áldozatot követelő párizsi iszlamista merényletsorozatot végrehajtó terrorkommandó egyetlen

2022. Június 30. 07:00, csütörtök | Külföld

Az EU az ízesített, párologtatható dohánytermékek betiltását javasolja

Az Európai Bizottság az ízesített, párologtatható dohánytermékek uniós forgalmazásának betiltását javasolja - olvasható a brüsszeli testület szerdai sajtóközleményében.

2022. Június 29. 17:04, szerda | Külföld

Joe Biden felesége és lánya is felkerült az orosz feketelistára

Újabb 25 amerikai állampolgárnak, köztük Joe Biden amerikai elnök feleségének és lányának tiltották meg válaszintézkedésként a beutazást Oroszországba az orosz külügyminisztérium kedden kiadott közleménye szerint.