Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2013. November 13. 11:42, szerda | Helyi
Forrás: infoGyőr

Klasszikus

Klasszikus

Klasszikus művek, kimagasló zenei élmény. Ez jellemezni a Győri Filharmonikus Zenekar, Sándor János bérletsorozatának „Klasszikus” nyitó koncertjét, amelyen a török zenei élet, világhírű karnagya Erol Erdinc vezényel.

Érdekessége az estnek, hogy a dirigens által komponált Fekete-tenger képei című nyitány is bemutatásra kerül, amelyet Mozart Esz-dúr kürtversenye követ Gál László kürtművész közreműködésével.

Zárásképpen Beethoven „A tánc apoteózisa” nevet viselő, VII. (A-dúr) szimfóniáját szólaltatja meg a Zenekar, amelynek sajátos ritmikája adja különlegességét, illetve a kimagasló német zeneszerző a gondtalan, szép nyár minden örömét, minden napsütését megjeleníti a zene segítségével.

A koncert időpontja: 2013 november 16,. szombat, 19 óra

Legyen részese Ön is ennek a különleges estének, váltsa meg jegyét a Sándor János bérletsorozat „Klasszikus” előadására!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.

2023. Június 06. 08:15, kedd | Helyi

Győrben koncertezik Péter Bence

A Győri Filharmonikus Zenekarral koncertezik Péter Bence. A világhírű zongoravirtuóz sajátos hangzásvilágával és játékstílusával lebontja a műfaji korlátokat.

2023. Június 06. 07:16, kedd | Helyi

Tűzpiros Ferrarit árverez el a NAV

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 05. 10:16, hétfő | Helyi

Autósok figyelem! Keddtől aszfaltoznak a 83-as főút győri bevezető szakaszán

Aszfaltozás miatt forgalmi rend változásra és lezárásokra kell készülniük az autósoknak a 83-as út győri bevezetőjénél.