Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Január 20. 08:35, péntek | Helyi
Forrás: NSO.hu

Klement Tibor: "Az volt a célunk, hogy megtartsuk az együttesünk értékeit"

Klement Tibor:

Varga Rolanddal három és fél éves szerződést kötött a Győri ETO FC labdarúgó-csapata, amely összesen két-három játékos megszerzését tervezi a téli átigazolási időszakban.

A győriek ügyvezetője, Klement Tibor azt is elmondta, Böde Dániel most télen nem igazol az ETO-hoz - írja a Nemzeti Sport.

Klement Tibor a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, az őszi idény befejezése után az volt a cél, hogy az együttes értékeit megtartsák, illetve két-három minőségi labdarúgóval megerősítsék a keretet, közülük egyet már leigazoltak.

„Az eltelt időszakban a komplett védelemmel hosszabbítottunk, és előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a csapat litván válogatott középpályásával, Linas Pilibaitisszal is, vele valószínűleg pénteken írjuk alá a 2014-ig szóló új szerződést - fogalmazott Klement. - Varga Rolandot megvásároltuk a Bresciától, de az olasz klubnak az idén, illetve a jövő nyáron opciós joga van a támadó visszavásárlására. Nagyon tehetséges játékosnak tartjuk, és reméljük, hogy olyan teljesítményt nyújt nálunk, amely után a Brescia élni kíván az opciójával."

Varga Roland 2009-ben tagja volt a világbajnoki bronzérmes magyar U20-as válogatottnak.

Klement arról is beszámolt, hogy letettek Guzmics Richárd megszerzéséről, miután a Haladás védője hosszabbított klubjával, illetve a paksi Böde Dániel sem igazol Győrbe, - ahogy Klement fogalmazott - legalábbis most télen nem. Pátkai Máté, az MTK játékosa is a kiszemeltek között van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense