Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Május 17. 09:40, csütörtök | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Klement Tibor: sajnálom szurkolóinkat - VIDEO

Klement Tibor: sajnálom szurkolóinkat - VIDEO

Nem indulhat az Európa Ligában a Győri ETO FC, ez komoly erkölcsi és anyagi károkat is okoz a klubnak, ezért tovább folytatja a harcot igazáért - mondta Klement Tibor ügyvezető igazgató a klub sajtótájékoztatóján.

A klubvezető a döntést követő első interjújában úgy fogalmazott: továbbra is fontosnak tartja, hogy a magyar törvények szellemében járjon el, nagyon sajnálja, hogy a CAS és az UEFA más szempontokat fontosabbnak tartott ennél.

"A svájci székhelyű Nemzetközi Sportdöntőbíróság helyben hagyta az Európai Labdarúgó Szövetség döntését, így a Győri ETO FC a pénzbüntetés mellett a következő 2 szezonból 1 alkalommal nem indulhat az európai kupasorozatban. Miután biztos, hogy csapatunk az idényben dobogón végez, mindez azt jelenti, hogy júliusban nem lesznek Európa Liga mérkőzések az ETO Stadionban."

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.