Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek

2012. Április 28. 09:00, szombat | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Klement Tibor: várjuk a döntést

Klement Tibor: várjuk a döntést

A Győri ETO FC kontra UEFA ügy kapcsán véget ért meghallgatási sorozatot követően még a Lausanne-i Sportdöntőbíróság épületén belül értük utol Klement Tibort, a Győri ETO FC ügyvezető igazgatóját:

- A benyomásaimat nem szívesen osztanám meg, mert esetleg félrevezetők lennének - mondta Klement Tibor a tárgyalás után. - Sok mindent a helyszínen sem lehetett leszűrni a bíróság magatartásából. Egy tényt közöltek velünk a tárgyalás végén, hogy május közepéig írásban értesítenek bennünket a határozatukról. Egyelőre nem tehetünk mást, mint várjuk a döntést.

Címkék: győri eto fc, uefa

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 03. 17:14, kedd | Helyi sport

Új vezetőedzőt kapott az ETO FC

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II hatodik helyen álló WKW ETO FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy Kondás Elemér veszi át a csapat irányítását.

2019. November 06. 15:23, szerda | Helyi sport

Távozik a Győr olimpiai bajnok kézilabdakapusa

Kari Aalvik Grimsbö az idény végén távozik a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától.

2019. Október 07. 11:52, hétfő | Helyi sport

Tizenegy éremmmel tértek haza Jakabosék az úszó világkupáról

Tizenegy éremmel tértek haza a győri úszók a hétvégi budapesti FINA világkupáról. A legeredményesebb versenyző Jakabos Zsuzsanna volt, aki hatszor állhatott dobogóra, Szabó Szebasztián három medállal gazdagodott.

2019. Szeptember 19. 10:16, csütörtök | Helyi sport

Elhunyt Kadler Gusztáv

Életének 65. évében meghalt Kadler Gusztáv, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség alelnöke, a Graboplast Győr Kajak-Kenu szakosztályának elnöke, Győr díszpolgára, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja.