Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2012. Április 28. 09:00, szombat | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Klement Tibor: várjuk a döntést

Klement Tibor: várjuk a döntést

A Győri ETO FC kontra UEFA ügy kapcsán véget ért meghallgatási sorozatot követően még a Lausanne-i Sportdöntőbíróság épületén belül értük utol Klement Tibort, a Győri ETO FC ügyvezető igazgatóját:

- A benyomásaimat nem szívesen osztanám meg, mert esetleg félrevezetők lennének - mondta Klement Tibor a tárgyalás után. - Sok mindent a helyszínen sem lehetett leszűrni a bíróság magatartásából. Egy tényt közöltek velünk a tárgyalás végén, hogy május közepéig írásban értesítenek bennünket a határozatukról. Egyelőre nem tehetünk mást, mint várjuk a döntést.

Címkék: győri eto fc, uefa

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 18:07, szombat | Külföld

Orosz vezérkar: rakétatámadásra atomcsapás lesz a válasz

Oroszország működésbe hozza nukleáris potenciálját egy területe ellen intézett rakétatámadás esetén

2020. Augusztus 08. 17:07, szombat | Belföld

Elkezdődött a szüret

A legkorábbi érésű szőlőfajta, a Csabagyöngye szedésével szombaton megkezdődött a szüret Magyarországon - mondta a Varga Pincészet Kft. társtulajdonos-ügyvezetője a Somogy megyei Ordacsehiben.

2020. Augusztus 08. 16:06, szombat | Külföld

Továbbra is ezer fölött a napi új fertőzöttek száma Németországban

Németországban immár harmadik napja regisztráltak ezernél több új koronavírus-fertőzöttet: az elmúlt 24 órában 1122-vel bővült a fertőzöttek, és tizenkettővel a halálos áldozatok száma

2020. Augusztus 08. 14:05, szombat | Kék hírek

Indiaikender-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Hódmezővásárhelyen - VIDEÓ

Indiaikender-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Hódmezővásárhelyen, egy helybéli férfi házának melléképületében és udvarán - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t