Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 28. 09:00, szombat | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Klement Tibor: várjuk a döntést

Klement Tibor: várjuk a döntést

A Győri ETO FC kontra UEFA ügy kapcsán véget ért meghallgatási sorozatot követően még a Lausanne-i Sportdöntőbíróság épületén belül értük utol Klement Tibort, a Győri ETO FC ügyvezető igazgatóját:

- A benyomásaimat nem szívesen osztanám meg, mert esetleg félrevezetők lennének - mondta Klement Tibor a tárgyalás után. - Sok mindent a helyszínen sem lehetett leszűrni a bíróság magatartásából. Egy tényt közöltek velünk a tárgyalás végén, hogy május közepéig írásban értesítenek bennünket a határozatukról. Egyelőre nem tehetünk mást, mint várjuk a döntést.

Címkék: győri eto fc, uefa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után