Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Január 21. 14:17, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Klórgáz szivárgott Óbudán - több mint 30-an kerültek kórházba

Klórgáz szivárgott Óbudán - több mint 30-an kerültek kórházba

Klórgázmérgezés miatt 23 gyereket és 8 felnőttet vittek kórházba délelőtt az egyik óbudai iskolából. A Szérűskert utcai intézményt teljesen ki kellett üríteni. A III. kerületi Szent-Györgyi Albert Általános Iskola uszodájában sós

Tatorján István, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese a hírTV-nek elmondta: a medencénél 55 gyerek tartózkodott, őket a kiérkező mentőszolgálat szakemberei megvizsgálták és mérgezés gyanújával a Heim Pál Gyermekkórház toxikológiai osztályára szállítottak több mint 20 gyereket.

Az igazgatóhelyettes hozzátette: az iskolát ki kellett üríteni, ez 300 főt érintett. A polgári védelmi kirendeltségvezető szervezésével, illetve a tűzoltók közreműködésével a környékbeli iskolákban, illetve óvodákban kerültek elhelyezésre a gyerekek, a szülőket értesítették. Az iskolába azóta visszamehettek a gyerekek, ugyanis a polgári védelem veszélyhelyzet-felderítő szolgálata károsító hatást már nem mért.

A hírTV munkatársának elmondása szerint személyi mulasztás történt, az iskola vizsgálatot indított. Várhatóan csütörtökön lesz tanítás az intézményben - tette hozzá.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.