Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2010. Január 21. 14:17, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Klórgáz szivárgott Óbudán - több mint 30-an kerültek kórházba

Klórgáz szivárgott Óbudán - több mint 30-an kerültek kórházba

Klórgázmérgezés miatt 23 gyereket és 8 felnőttet vittek kórházba délelőtt az egyik óbudai iskolából. A Szérűskert utcai intézményt teljesen ki kellett üríteni. A III. kerületi Szent-Györgyi Albert Általános Iskola uszodájában sós

Tatorján István, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese a hírTV-nek elmondta: a medencénél 55 gyerek tartózkodott, őket a kiérkező mentőszolgálat szakemberei megvizsgálták és mérgezés gyanújával a Heim Pál Gyermekkórház toxikológiai osztályára szállítottak több mint 20 gyereket.

Az igazgatóhelyettes hozzátette: az iskolát ki kellett üríteni, ez 300 főt érintett. A polgári védelmi kirendeltségvezető szervezésével, illetve a tűzoltók közreműködésével a környékbeli iskolákban, illetve óvodákban kerültek elhelyezésre a gyerekek, a szülőket értesítették. Az iskolába azóta visszamehettek a gyerekek, ugyanis a polgári védelem veszélyhelyzet-felderítő szolgálata károsító hatást már nem mért.

A hírTV munkatársának elmondása szerint személyi mulasztás történt, az iskola vizsgálatot indított. Várhatóan csütörtökön lesz tanítás az intézményben - tette hozzá.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 16:08, péntek | Kék hírek

210 millió forintnyi rákot próbáltak csempészni

Elfogtak a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.

2021. Október 21. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Valami bűzlött egy szolnoki utcában

A szolnoki rendőrök felszámolták a családi háznál kialakított kannabiszültetvényt.

2021. Október 20. 16:07, szerda | Kék hírek

Drogdíler családra csaptak le a rendőrök

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

2021. Október 20. 10:50, szerda | Kék hírek

Detroitban fogtak el egy magyar bűnözőt

Detroitban fogtak el egy költségvetési csalás miatt keresett magyar férfit - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu oldalon.