Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Július 01. 07:45, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Klose visszavonul a vb után?

Klose visszavonul a vb után?

Vasárnap este megszerezte 50. találatát a német válogatott színeiben Miroslav Klose, aki arról beszélt az angolok 4-1-es legyőzése és a legjobb 8 közé jutást követően, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a vébé után nem lép többet p

 

- Az biztos, hogy amíg a lábaim bírják, addig focizni fogok - fogalmazott a lengyel születésű Klose, aki vasárnap a 99. meccsét játszotta a német válogatottban. - Ugyanakkor nagyon spontán és hirtelen döntök néha, szóval ne lepődjön meg senki, ha mondjuk néhány hét múlva egyszer csak úgy döntök, hogy félreállok, és helyet adok a nálam fiatalabb játékosoknak a válogatottban.

 

A 32 éves támadó eddig 12 gólt lőtt a világbajnokságok történetében, és jelenleg mindössze három találattal marad el a vb-k történelmének legeredményesebbjétől, a 15 gólos brazil Ronaldótól.

 

nb1.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.