Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Október 16. 07:56, vasárnap | Helyi
Forrás: Pepsifoci.hu

Könyörtelen Loki, vérszegény ETO a labdarúgó NB I őszi rangadóján

Könyörtelen Loki, vérszegény ETO a labdarúgó NB I őszi rangadóján

A hazai pályán játszó DVSC-TEVA nyerte az OTP Bank Liga őszének eddigi legnagyobb rangadóját, Kondás Elemér fiai 2-0-s győzelmet arattak a Győri ETO ellen.

Elsősorban a kapu előtti határozottság döntött a piros-fehérek javára, Novakovic kapusnak is bőven akadt dolga. A Loki ezzel négy pontra növelte a két gárda közötti különbséget.

A vendégcsapat kezdte aktívabban az összecsapást, néhány perc után viszont átvette a kezdeményezést a Loki, és helyzeteket alakított ki. Ezek gólt nem hoztak, egy pontrúgás ugyanakkor az első félidő közepén meghozta a vezetést Kondás Elemér együttesének. Bouadla szögletét Simac fejelte a léc alá 8-9 méterről. A találat plusz erőt adott a DVSC-nek, a szünet előtti percek viszont győri helyzeteket hoztak. Novakovic kapusnak több védést is be kellett mutatnia (neki volt több dolga a két hálóőr közül az első 45 percben), Dudás pedig ígéretes szituációban kilőtte a stadionból a labdát.

Fordulás után is maradt munkában a hajdúságiak kapusa, a légiós Ji-Paraná bal felső felé tartó szabadrúgását piszkálta ki. Az 55. percben egy mintaszerű, szinte megrajzolt akció végén, a Korhut önzetlen passzából eredményes Kulcsár révén kettőre növelte előnyét a hazai csapat, ez az eseménysor pedig kifogta a szelet a látogatók vitorlájából. Az ETO nem tudta már érdemben tűz alá venni Novakovic ketrecét, így a lehetőségeivel jobban sáfárkodó, kapu előtt határozottabb piros-fehérek otthon tartották a három pontot, és megerősítették helyüket a tabella élén. A két csapatot jelenleg négy pont választja el egymástól - írja a pepsifoci.hu.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.