Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Január 12. 17:01, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Koós János: „Mesés meglepetést kaptam a családomtól”

Koós János: „Mesés meglepetést kaptam a családomtól”

A Koós család nagyon elfoglalt volt az év végén. Rékának és szüleinek is egymást érték a szereplései és fellépései. A nagy hajtást megelőzve Egerszalókon pihentek ahol János születésnapját is megünnepelték.

János családja körében mesés és nyugodt napokat tölthetett az egerszalóki Shiraz Hotelben, az ünnepelt úgy érezhette magát, mint egy igazi török pasa.

Koós János: „Mesés meglepetést kaptam a családomtól”

„Nagyon megfogott a szálloda Marokkót idéző keleties hangulata. Jártam már Észak-Afrikában a családdal és emlékeimben derengett még, hogy milyen életérzéssel találkoztam kinn. Nos, most azt überelte a hotel, ahol minden kivánságomat lesték. Alig vártam, hogy felfedezzem az új fürdőházat és azon belül is a török fürdőt, azaz a hammamot. Amikor felfeküdtem a fűtött kőágyra arra gondoltam, hogy biztos érkezik majd egy csinos masszőr hölgy és óvatosan megmassziroz, ezzel szemben egy úr erős kezei között találtam magam az autentikus szultán masszázs rituálén. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog esni, minden porcikámat kiropogtatta. Utána persze jól esett a megmártózás az medencében.– számol be élményeiről Koós János.

Koós János: „Mesés meglepetést kaptam a családomtól”

Egerszalókra Réka és Rozi valamint János párja, Dékány Sarolta kisérte el az ünnepeltet. Ő pedig egyetlen férfiként élvezte a hölgykoszorút maga körül. Persze Rozi volt az, aki rögtön levette a lábáról.

Koós János: „Mesés meglepetést kaptam a családomtól”

– Mulattunk is: vízipipáztunk, és még egy hastáncos nőt is kaptam ajándékba! Na, nem örökbe, csak egy produkció erejéig. Persze nem bírtam megállni, hogy táncra perdüljek Rozi unokámmal, aki szivesen vett rögtönzött leckéket a hölgytől. Ezúttal inkább táncoltunk és megkíméltük a családot attól, hogy elénekeljük a mi himnuszunkat, a „Hajrá Fradi!”-t, amit egészen kis korában megtanítottam az unokámnak. Réka mostanában nagyon elfoglalt, próbál, játszik premieren van túl és fellépni is sokat jár, ezért különösen jól esett, hogy együtt lehettünk pár napot. A lányom elég jól ismer, tudta, hogy akkor fogom jól érezni magamat, ha olyan helyre hoznak, ahol van víz. És persze bor!”

Koós János: „Mesés meglepetést kaptam a családomtól”

Jánost a szálloda a ház borával és kedvencével, az oroszkrém tortával köszöntötte.

„Tényleg kevés időm jutott mostanában a családomra. – veszi át a szót Réka, azt a keveset pedig Rozi lányom töltötte ki, akivel olyankor csajos programot szerveztünk. Így indult ez a mostani is, csak közben összekötöttük nagypapi köszöntésével is így lett a pihenésből buli. Örültem, hogy a szüleimet is ki tudtam egy kicsit mozdítani. Édesanyám imád utazni, apukám pedig imádja a vizet. Most mindkettőt megkapták egy másik kultúrába csöppenve. Azért is nagy öröm volt számomra ez a pár nap, mert nálunk az év vége mindig a munkáról szól. -mosolyog Réka

Koós János: „Mesés meglepetést kaptam a családomtól”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára