Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Október 26. 12:00, csütörtök | Bulvár

Koós keresi a szavakat Aradszky temetésére

Koós keresi a szavakat Aradszky temetésére

A hétvégén kísérik utolsó útjára Aradszky László énekest. A művésztől várhatóan rengetegen búcsúznak majd, a gyászbeszédet Koós János, a legjobb barátja mondja.

Szavak nélkül telnek Koós János napjai, a telefont alig veszi fel, és otthon is csak akkor beszél, ha nagyon fontos mondanivalója van. A régen mindig vidám és nagyhangú táncdalénekes a legjobb barátja, Aradszky László október nyolcadikai halála óta vigasztalhatatlan. A bánata érthető, fél évtizeden át voltak ők olyanok, mint a borsó és a héja, bár folyamatosan szekálták egymást, minden csípős szó mögött végtelen szeretet bújt meg. Koós most egyedül maradt, és nem elég, hogy végig kell néznie, ahogy a pap végső útjára engedi a régi cimborát, még beszédet is kell mondania. Vagyis nem kell. Megkérték, hogy mondjon és János elvállalta a felkérést.

EMLÉKNAPOT TART A ZENEBUTIK

A TV2 csoport zenei csatornáján szombaton műsorváltozás lesz, Aradszky László tiszteletére egész napos emlékműsort terveznek. A grandiózus műsorfolyamban elhangzanak az énekes slágerei, és visszaidézik a vele készült interjúkat.

– Ott leszek a te­metésen természetesen – mondja Koós –, és beszédet is mondok, sajnos. Laci felesége, Éva megkért, hogy egy pár szóval búcsúztassam el a barátomat, és én igent mondtam, nem örömmel, de elvállaltam. Ha az élet ezt csinálta velünk, hogy Laci ott van, én meg itt, akkor meg kell tennem ezt érte. Értünk. Most, pár nappal a temetés előtt, még nem tudom, hogy leszek képes annyira összeszedni ma­gam, hogy kiálljak oda és mondjak akármit is… mit is mondhatnék? – kérdezi szomorúan az énekes. – Nem könnyű attól elbúcsúzni, aki a részünk volt. Nem is fogok elbúcsúzni tőle. Ő mindig itt marad velünk.

Aradszky Lászlót október 28-án, szombaton, a Szent István-bazilikában búcsúztatják. A rajongók, pályatársak, barátok 12 és 15 óra között róhatják le kegyeletüket. Ez ugyanúgy nyilvános lesz, mint az egyházi szertartás 15 és 16 óra között. Ezt követi egy zártkörű esemény, amikor 16-17 óra között a család elhelyezi az urnát a Bazilika altemplomában.

Forrás: hir24, Nlcafe.hu

Fotó: Bánkúti Sándor

Címkék: bulvár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára