Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2010. Január 07. 14:03, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Koponyatörést szenvedett Chivu

Koponyatörést szenvedett Chivu

Koponyatörést szenvedett Cristian Chivu, az Internazionale román hátvédje a Chievo elleni bajnoki mérkőzésen. A játékost a kórházba szállítást követően azonnal megoperálták Veronában, és bár az operációt végző orvos bizakodó, Jo

Chivu a második félidő elején fejelt össze Sergio Pellisier-vel a Chievo elleni, szerda délutáni bajnokin, és noha már első látásra súlyosnak tűnt a sérülés, bebizonyosodott: a román válogatott hátvédnek eltört a koponyája.

A játékost természetesen azonnal beszállították a veronai kórházba, ahol mintegy kétórás műtéten esett át a klub közlése szerint.

Az operációt végző orvos a beavatkozást követően úgy nyilatkozott, minden rendben zajlott, és megerősítette, Chivu pályafutása nincs veszélyben, s belátható időn belül ismét munkába állhat. José Mourinho nem ennyire bizakodó.

„Nagyon reméljük, hogy mielőbb visszatér a futballpályára, de azt hiszem, hosszú időbe telik, amíg ismét játszhat" - mondta a portugál szakvezető az Inter televíziós csatornájának.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 11:08, vasárnap | Sport

Szabó Krisztián: Edzünk északon, versenyzünk délen - VIDEÓ

Lazultak a korlátozások, ennek örömére Csomós Mixi és Nagy Attila pedig előkapta a Skoda Fabia R5-ösét.

2020. Május 30. 13:00, szombat | Sport

Kiderült, hogy ki volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

2020. Május 27. 06:14, szerda | Sport

Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták

Elrendelte egy hónapra a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság egy 19 éves férfinak, aki vasárnap hajnalban ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, kivilágítatlan autójával elgázolt egy kerékpárost Nyíregyházán,

2020. Május 23. 08:58, szombat | Sport

Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői

Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.