Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2010. Január 07. 14:03, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Koponyatörést szenvedett Chivu

Koponyatörést szenvedett Chivu

Koponyatörést szenvedett Cristian Chivu, az Internazionale román hátvédje a Chievo elleni bajnoki mérkőzésen. A játékost a kórházba szállítást követően azonnal megoperálták Veronában, és bár az operációt végző orvos bizakodó, Jo

Chivu a második félidő elején fejelt össze Sergio Pellisier-vel a Chievo elleni, szerda délutáni bajnokin, és noha már első látásra súlyosnak tűnt a sérülés, bebizonyosodott: a román válogatott hátvédnek eltört a koponyája.

A játékost természetesen azonnal beszállították a veronai kórházba, ahol mintegy kétórás műtéten esett át a klub közlése szerint.

Az operációt végző orvos a beavatkozást követően úgy nyilatkozott, minden rendben zajlott, és megerősítette, Chivu pályafutása nincs veszélyben, s belátható időn belül ismét munkába állhat. José Mourinho nem ennyire bizakodó.

„Nagyon reméljük, hogy mielőbb visszatér a futballpályára, de azt hiszem, hosszú időbe telik, amíg ismét játszhat" - mondta a portugál szakvezető az Inter televíziós csatornájának.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 19. 09:28, szombat | Sport

Dupláztunk Ausztriában

Kilenc Supercar pilóta vágott neki a június 12-13-án a Greinbcahban megrendezett Rallycross Osztrák, és Szlovák bajnoki illetve FIA CEZ futamon.

2021. Június 18. 18:47, péntek | Sport

Új pálya, új győzelmek

Gender Racing Team – TopJet FX2000 - Vallelunga

2021. Június 11. 14:33, péntek | Sport

Újra olasz pályán

FX RACING WEEKEND – AUTODROMO VALLELUNGA

2021. Június 10. 12:34, csütörtök | Sport

Nem jó, de nem is tragikus!

Bár jobb helyezéseket vártunk a Ritmus ASE támogatott párosaitól a Salgó Rallye-n,