Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2019. Július 26. 17:10, péntek | Bulvár

Korda György és Balázs Klári átadja a stafétát

Korda György és Balázs Klári átadja a stafétát

Korda György és Balázs Klári mögött nem áll nagy stáb, szinte mindent maguk intéznek, de most kicsit visszavesznek és a rajongókkal nem ők fogják tartani a kapcsolatot a közösségi oldalakon.

Balázs Klári nem csak a színpadon énekel, de a szervezésből is keményen kiveszi a részét, sőt, a hivatalos Facebook-oldalukat is ő kezelte a kezdetektől. Ezután azonban átadják a feladatot másnak, ezt ő maga jelentette be a rajongóknak.

"Kedves Rajongóink, Barátaink! Olyan sűrűvé vált az élet, hogy a Facebook-oldalunkkal a továbbiakban nem én foglalkozom. Köszönöm a megértésüket, de a "helyettesem" lelkiismeretesen fogja kezelni az oldalt" - írta.

Forrás: origo.hu

Kép: Ripost - Kovács Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.