Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2017. November 21. 08:40, kedd | Belföld

Korda György Klárika miatt nem vesz részt a táncdalfesztivál nosztalgián

Korda György Klárika miatt nem vesz részt a táncdalfesztivál nosztalgián

Korda György szívesen emlékszik vissza a Táncdalfesztiválokra, azonban egy nosztalgiabulit sem vállalt el soha. Most kiderül, miért.

Több táncdalfesztivál című és tematikájú nagy koncertet tartottak már neves előadókkal, a következő 2017. január 13-án lesz. Korda György többször is a meghívottak között szerepelt, de sosem ment el egy táncdalfesztiválos nosztalgiabulira sem.

„Figyelembe kell vennem, hogy van egy duettpartnerem: Balázs Klári. Mivel ő fiatalabb, ezeken a fesztiválokon még nem vett részt” – indokolta távolmaradását az énekes, egy másik nyomós érvvel kiegészítve. „Nem tisztem bírálni az előadások reklámkampányát, hosszú évek tapasztalatából mégis el merem mondani a véleményemet. Szerintem óriási hiba, hogy a plakáton hatalmas betűkkel hirdetik, hogy 50 éves a Táncdalfesztivál, utána meg láthatatlanul kicsi betűkkel szerepel a fellépők neve. A közönség nem arra jön be, ha azt látja, 50 éves a Táncdalfesztivál, hanem azért, aki énekel” – mondta Korda György a Borsnak.

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: borsonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 28. 05:00, szombat | Belföld

Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak föl a rendőrök - VIDEÓ

Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak föl a rendőrök Szegeden, a férfiak elsősorban amfetamint árusítottak csaknem egy éven át - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

2020. November 28. 05:00, szombat | Belföld

Előjegyzésbe vetethetik magukat, akik kérnek majd oltást

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson, előjegyzésbe vetethesse magát,

2020. November 27. 18:08, péntek | Belföld

Kezdődik az advent, a várakozás, a felkészülés időszaka

Vasárnap kezdődik az advent, a karácsonyra, Jézus születésének ünnepére való felkészülés négy héten át tartó időszaka. Idén a világjárvány miatt különösen is nagy hangsúlyt kap

2020. November 27. 15:16, péntek | Belföld

Elhunyt Balázs Fecó zenész

Életének hetvenedik évében, csütörtökön este elhunyt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockzenész, billentyűs, énekes, zeneszerző - közölte pénteken az MTI-vel a család nevében Várkonyi Attila dj, műsorvezető.