Városlista
2019. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2019. Március 05. 14:05, kedd | Bulvár

Korda György lelki társa volt Koós Jánosnak

Korda György lelki társa volt Koós Jánosnak

Korda György a Mokkában mesélt arról, hogy egyszer csak zenei véleménykülönbség volt köztük.

„Nem voltunk mindennapi kapcsolatban, pedig egy barátsághoz az kell, hogy összejöjjenek néha. De amikor találkoztunk, éreztem ugyanazt a szeretetet irántam, mint amit én éreztem iránta. Lelki társak voltunk. Ugyanazokat a dolgokat éreztem benne is, hogy a hosszú pálya egy kicsit nyomasztotta. Ott volt a napi forgatagban, és ugyanúgy kellett teljesítenie, mintha fiatal lenne" – mesélte Korda György a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.

Balázs Klári is emlékezett: „Mindig felment, mindig fent volt. Nem voltak a pályáján hullámvölgyek. Én már negyven éve vagyok a színpadon, és jó volt látni, hogyan szárnyalnak. A legnagyobb díj persze mindig a közönség szeretete. Nála a tehetsége mellé fantasztikus egyéniség és jó humor párosult. Képzett muzsikus volt."
Németh Lehel is szóba került

1960-ban kezdte a pályát Koós, Korda pedig 1958-ban, és akkoriban Németh Lehel volt az egyik legnépszerűbb táncdalénekes. „Mindig fejlődni kell, mert ott az utánpótlás: Korda, Koós" – idézett Korda egy akkori újságcikkből büszkén.

„Ő végig fenn volt a magasságban. A fesztiválokon hallhattam, nagy sikere volt mindig" – mondta Koósról Korda. Utóbbi kedvenc tenorja Franco Corelli volt, de Koós Pavarottiért rajongott, így ebből aztán lett egy vita is.

Koós János táncdalénekes, előadóművész, humorista, színész 2019. március 2-án hunyt el.

Forrás: origo.hu

Kép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.

2019. Augusztus 16. 06:00, péntek | Bulvár

Leállították a Drága örökösök forgatását, allergiás rohamot kapott a sorozat színésze

Nagy ijedséget okozott Varga Balázs. A sorozat Józsijának furcsa kiütései lettek.