Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Október 21. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kórházba került a Vaslady

Kórházba került a Vaslady

Komoly influenzával illetve valamilyen titokzatos fertőzéssel küzd mindenidők legnépszerűbb politikusnője, Margaret Thatcher, ezért orvosi felügyelet alá helyezték.

Múlt héten óriási partit rendezett David Cameron miniszterelnök elődje, Margaret Thatcher nyolcvanötödik születésnapja tiszteletére. Ám az ünnepelt az utolsó pillanatban kénytelen volt lemondani a megjelenést, mert az influenza ledöntötte lábáról. Az állapota sajnos azóta csak romlott, ezért kedd éjszaka kórházba kellett szállítani. A Vaslady legyengült szervezetét ugyanis még egy fertőzés is megtámadta, a családja pedig nem akart kockáztatni az utóbbi esztendőkben rohamosan romló egészsége miatt, ezért inkább az orvosokra bízták. A doktorok jelenleg bizakodóak, és szerintük hamarosan haza engedik a Konzervatív Párt egykori vezérét.

A sors furcsa fintora, hogy csaknem pontosan egy évvel ezelőtt szintén Thatcher egészségéről cikkezet a világsajtó, csak akkor sokkal tragikusabb események kapcsán. Egy félreértelmezett üzenet miatt ugyanis elterjedt a halálhíre. Kanada közlekedési minisztere, John Baird ugyanis küldött egy SMS-t a miniszterelnöknek, amiben az állt, hogy Thatcher meghalt. Ő azonban nem Anglia első női politikai vezetőjére gondolt, hanem a családja macskájára. Az ügyből kis híján óriási nemzetközi diplomáciai botrány kerekedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.