Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 01. 10:00, csütörtök | Bulvár

Környezetvédő Barátok

Környezetvédő Barátok

Hagyományt szeretnének teremteni a Barátok közt szereplői azzal, hogy minden évben elültetnek egy fát a stúdió kertjében. Az évadzáró bulin kezdték meg a tradíciót.

Az idei nyári szünet előtt tartott záróbulin egy vérszilvafa került elsőként a területre. Erről akár néhány év múlva már termést is nassolhatnak a szereplők a forgatási szünetekben.

Az ötletgazda az Adélt alakító Papp Barbara (29) volt, aki egy igazi növénygurut, a Leventét megformáló Karalyos Gábort (39) kérte meg, hogy segítsen kiválasztani a fát.

"Komoly probléma a klímaváltozás, én magam is sokat olvasok erről, és arról is, hogy a faültetéssel talán tudunk tenni ellene. Amikor felvetettem ezt az ötletet, tetszett mindenkinek, így először kikértük a kertész véleményét, majd Gáborral elmentünk és megvettük a növényt" – mesélte a színésznő, aki annak is örült, hogy a kerti partin figyeltek a műanyagmentességre.


A kis színészcsapat férfi tagjai vállalták magukra a cipekedés feladatát.
"Ilyen kis lépésekkel sok mindent tehetünk mi is, így örültem, hogy a limonádét üvegpoharakban kaptuk" – lelkesedett Barbara, aki reméli, minden évben egy fával vagy növénnyel gyarapodik majd a Barátok közt kertje.

Forrás: blikk.hu

Főkép: Varga Izabella (balról), Szerencsés Gabriella producer, Gombos Krisztián, Karalyos Gábor, Pásztor Virág, Volosinovszki György, Papp Barbara, Ábrahám Edit vett részt az akcióban

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.