Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2016. Augusztus 18. 10:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözöttek rendőrkézen

Körözöttek rendőrkézen

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron Megye területén négy körözött személyt fogtak el a rendőrök.

A győri járőrök 2016. augusztus 17-én 19 óra 25 perckor a város belterületén ellenőriztek egy 49 éves helyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság szabálysértési bírság meg nem fizetése miatt körözést adott ki. A rendőrök K. Lászlót elfogták és előállították.


A hegyeshalmi körzeti megbízottak ugyanezen a napon 10 óra 15 perckor az M1-es autópályán ellenőrzés alá vontak egy tehergépkocsit. Az intézkedés során megállapították, hogy az 52 éves járművezető ellen jármű önkényes elvétele miatt a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök G. Árpád budapesti lakost elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.


A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottai 2016. augusztus 17-én 8 óra 15 perckor Mosonmagyaróvár belterületén igazoltattak egy 36 éves helyi lakost és megállapították, hogy ellene a Celldömölki Rendőrkapitányság körözést rendelt el, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be. Az egyenruhások a K. Krisztiánt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.


A soproni gépkocsizó járőrök 2016. augusztus 17-én 16 óra 45 perckor a Sopron belterületén igazoltatták M. Jenő helyi lakost, aki ellen a Soproni Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. A 20 éves férfit az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.