Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Augusztus 18. 10:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Körözöttek rendőrkézen

Körözöttek rendőrkézen

Az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron Megye területén négy körözött személyt fogtak el a rendőrök.

A győri járőrök 2016. augusztus 17-én 19 óra 25 perckor a város belterületén ellenőriztek egy 49 éves helyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság szabálysértési bírság meg nem fizetése miatt körözést adott ki. A rendőrök K. Lászlót elfogták és előállították.


A hegyeshalmi körzeti megbízottak ugyanezen a napon 10 óra 15 perckor az M1-es autópályán ellenőrzés alá vontak egy tehergépkocsit. Az intézkedés során megállapították, hogy az 52 éves járművezető ellen jármű önkényes elvétele miatt a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök G. Árpád budapesti lakost elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.


A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottai 2016. augusztus 17-én 8 óra 15 perckor Mosonmagyaróvár belterületén igazoltattak egy 36 éves helyi lakost és megállapították, hogy ellene a Celldömölki Rendőrkapitányság körözést rendelt el, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be. Az egyenruhások a K. Krisztiánt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.


A soproni gépkocsizó járőrök 2016. augusztus 17-én 16 óra 45 perckor a Sopron belterületén igazoltatták M. Jenő helyi lakost, aki ellen a Soproni Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. A 20 éves férfit az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.