Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

Csütörtökön megírtuk, meghalt Csuja Imre fia, a 29 éves Bence. A földön fekvő holttestre Budapesten, a Naplás-tó melletti erdőben bukkant rá tegnap reggel kilenckor egy kutyáját sétáltató nő.

A Bors szerint a közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, ők értesítették a rendőrséget. A holttestnél voltak személyes iratok, mobiltelefon is, a hatóság emberei ezek alapján tudták azonosítani. A lap szerint maga választotta a halált: apja kocsijával hajtott a XVI. és XVII. kerület között húzódó sűrű erdőbe, kötelet is vitt magával, tehát valószínű, hogy a depresszióval küzdő férfi készült a tettére.

Közleményében a BRFK megerôsítette, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A Bors beszélt azzal a munkással, aki a holttestet megtaláló nôt visszakísérte a helyszínre. Ô elmondta, hogy a holttest közelében egy szürke Suzuki állt. A látvány annyira megrázta, hogy nem volt képes közelebb menni a helyszínhez.
Ezt nem lehet feldolgozni

A családban nem ez az első ilyen tragédia: a színész legnagyobb fia, Gergő kamaszkorában lett öngyilkos, őt most öccse követte a halálba, aki bátyja elvesztésekor 13 éves kiskamasz volt.

Éveken át dolgozott apja mellett forgatásokon.„Különleges világ, kicsit búgócsiga, kicsit zen, kicsit kobold, segített nekünk mindenben, amit csak kértünk, hozott, vitt, kaját szerzett, kábelt húzott, lámpát pakolt. Édes gyermek" - mondta róla egy volt munkatársa.

A család közleményt adott ki, erről itt olvashat.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 18:12, csütörtök | Bulvár

Csütörtöktől látható a mozikban a Valan - Az angyalok völgye

Csütörtöktől látható a mozikban a Valan - Az angyalok völgye című lélektani krimi, Bagota Béla első nagyjátékfilmje, amelynek főszereplője 22 éve eltűnt húga ügyében nyomoz egy hegyek közti erdélyi bányavárosban.

2019. November 21. 17:40, csütörtök | Bulvár

Elárverezik Andy Vajna holmijait

Vajna Tímea különös okokból árverezi el néhai férje kedvenc cuccait.

2019. November 21. 16:27, csütörtök | Bulvár

Engedély nélkül forgatott új barátnőjével Jolly

Duett azonban nem lesz, és nem érti, miért támadják.

2019. November 21. 11:37, csütörtök | Bulvár

Lajcsinak végleg abba kell hagynia a zenélést

Lagzi Lajcsi rossz hírt kapott az orvosoktól: a koncertezéssel töltött évtizedek annyira tönkretették a hallását, hogy akár meg is süketülhet.