Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

Csütörtökön megírtuk, meghalt Csuja Imre fia, a 29 éves Bence. A földön fekvő holttestre Budapesten, a Naplás-tó melletti erdőben bukkant rá tegnap reggel kilenckor egy kutyáját sétáltató nő.

A Bors szerint a közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, ők értesítették a rendőrséget. A holttestnél voltak személyes iratok, mobiltelefon is, a hatóság emberei ezek alapján tudták azonosítani. A lap szerint maga választotta a halált: apja kocsijával hajtott a XVI. és XVII. kerület között húzódó sűrű erdőbe, kötelet is vitt magával, tehát valószínű, hogy a depresszióval küzdő férfi készült a tettére.

Közleményében a BRFK megerôsítette, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A Bors beszélt azzal a munkással, aki a holttestet megtaláló nôt visszakísérte a helyszínre. Ô elmondta, hogy a holttest közelében egy szürke Suzuki állt. A látvány annyira megrázta, hogy nem volt képes közelebb menni a helyszínhez.
Ezt nem lehet feldolgozni

A családban nem ez az első ilyen tragédia: a színész legnagyobb fia, Gergő kamaszkorában lett öngyilkos, őt most öccse követte a halálba, aki bátyja elvesztésekor 13 éves kiskamasz volt.

Éveken át dolgozott apja mellett forgatásokon.„Különleges világ, kicsit búgócsiga, kicsit zen, kicsit kobold, segített nekünk mindenben, amit csak kértünk, hozott, vitt, kaját szerzett, kábelt húzott, lámpát pakolt. Édes gyermek" - mondta róla egy volt munkatársa.

A család közleményt adott ki, erről itt olvashat.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.