Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. November 18. 18:55, szombat | Sport

Kovács Bálint: „Kedvelem a barcelonai pályát, ezért bízok egy jó eredményben!”

Kovács Bálint: „Kedvelem a barcelonai pályát, ezért bízok egy jó eredményben!”

A H-Moto Team pilótája, Kovács Bálint ezúttal Barcelonában áll rajthoz a spanyol bajnokság Stock 1000-es kategóriájában: a 22 éves motoros ezzel a hétvégével zárja le a versenyekben igencsak bővelkedő 2023-as szezonját.

Az ifjú magyar tehetség reménykedik, hogy a katalán ringen mindezt egy emlékezetes teljesítménnyel teheti meg.

A H-Moto Team versenyzője, Kovács Bálint a spanyolországi Jerezben már bemutatkozott az ESBK idei szezonjában. A spanyol bajnokság záró fordulójában az easyRace Team tagjaként ezúttal is a Stock 1000-es kategóriában áll rajthoz. A záró viadalon, azaz Barcelonában Kovács Bálint a Jerezben már megismert BMW nyergében lesz ott a rajtrácson. A 22 éves motoros legutóbb 2021-ben versenyzett a spanyol bajnokságban, ami legalább olyan, ha nem erősebb bajnokság, mint a német pontvadászat, ahol Kovács Bálint idén teljes szezont teljesített. Bálint abban bízik, hogy Jerezzel ellentétben a katalán aszfaltcsíkon képes lesz egy emlékezetes teljesítménnyel elköszönni a 2023-as szezontól.

„Egy biztos, alaposan felkészültem a spanyol bajnokság barcelonai záró hétvégéjére, sokkal jobb formában érzem magam, mint legutóbb Jerezben. Ráadásul most már minden ismerős lesz a számomra: a csapat, a motor, a gumi és az ellenfelek. Nagyon kedvelem a barcelonai pályát, és ha a csütörtöki teszten elkerülnek a technikai gondok, akkor egy nagyon szép hétvége várhat ránk. Elsősorban élvezni akarom az idei év utolsó versenyét, melyen szeretnék egy jó eredménnyel búcsúzni a 2023-as esztendőtől” – fogalmazott Kovács Bálint.

Amennyiben szeretnének naprakészek lenni a Kovács Bálint szereplésével kapcsolatos hírekkel, akkor látogassanak el www.bikebalint.com weboldalra.

2023. november 16., csütörtök

- H-Moto Team -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:04, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,