Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2011. December 14. 14:54, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Kovács Lázár csak 30 ezret utal, pedig az ítélet másról szól

Kovács Lázár csak 30 ezret utal, pedig az ítélet másról szól

A sztárszakács nem hajlandó tudomásul venni a bíróság által megítélt 50 ezer forintos gyermektartásdíjat, és helyette 30 ezer forintos összeget utalt gyermeke édesanyjának.

Bíró Andrea tegnap meglepődve konstatálta azt is, hogy sem Lázár, sem jogi képviselete nem jelent meg gyermekelhelyezési perük soron következő tárgyalásán.

- Sajnos a népszerű influenzás megbetegedés ügyfelemet is elérte. Igazoltuk ezt a bíróság felé is, erre tekintettel kértük a per elhalasztását - árulta el dr. Ruttner György, aki hozzátette: Lázár azért fizet csak 30 ezer forintot, mert megfellebbezték az 50 ezres összeget, és nincs lehetősége több pénzt utalni.

A sztárszakács mulasztását azonban nem hagyta szó nélkül Andrea, aki jogi képviselője, dr. Hyross Virág által intézkedett az ügyben.

- Kérvényeztük a tartásdíj közvetlen bírói letiltását, hogy eztán közvetlenül Kovács Lázár munkabéréből vonják le az összeget, mivel a bíróság úgy rendelkezett: az ítélet fellebbezésre való tekintet nélkül előzetesen végrehajtható - mondta Andrea ügyvédje az Új Ásznak.

Címkék: kovács lázár

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.