Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2011. Szeptember 24. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kovi leleplező könyvet írt

Kovi leleplező könyvet írt

Bűnös élvezet ? Egy szexiparos titkai címmel jelent meg Kovács Kovi István, az ismert felnőttfilm-producer első könyve.

Kovi szókimondó, őszinte könyvet ígér, amelynek segítségével a szexiparon keresztül is megismerhetjük Magyarországot. Titkokat mond el és hazugságokat leplez le könyvében a pornóproducer. "Magyarországot mutatom be szexiparán keresztül!" - állítja.

- Miért döntött úgy, hogy megírja a rendszerváltás utáni magyar szexipar történetét?

- Ahogy azt a könyv előszavában is elmondom, egyszerűen azt éreztem, hogy a téma túl sok embert érdekel ahhoz, hogy csak kósza pletykákból és gyakran hamis értesülésekből tudjanak róla. Mivel szinte az elejétől ott voltam a magyar szexiparban, talán autentikus krónikása lehetek a témának.

- Hogyan bírja el a nyomdafesték ezt a - mondjuk így - érzékeny témát?

- A szakmában nem sok a szemérmeskedés, így bizonyos részek valóban szókimondóak. De a lényeg mégis az, hogy elkalauzolom az olvasót egy érdekes, különleges világba, ahol egyébként ugyanúgy megtalálhatók a szerelmek, barátságok, intrikák, botrányok, profik és dilettánsok, mint máshol, csak éppen mindez pikáns kontextusban. Tulajdonképpen a rendszerváltás utáni Magyarországot mutatom be szexiparán keresztül.
- Még meg sem jelent a könyv, amikor robbant a bomba: egy parlamenti párt helyi elnöke is pornózott. Tartogat további kínos leleplezéseket?

- Nem célom a leleplezés, de fontos az őszinteség, hiszen csak így érdemes könyvet írni. Előfordulhat olyan, aki talán nem örül a könyvnek, de senkit nem mocskolok, hiszen szeretem a szakmámat és a kollégákat. Kabai Zolival is sikeres volt a közös munka, jó emlékeket őrzök róla mint színészről. Én semmiképpen nem tekintem kínosnak a pornós múltat. Hogy is tehetném, hiszen ebből élek?

- Melyek ennek a különleges ?utazásnak? az állomásai?

- A szereplőválogatásoktól kezdve a gázsikon át, az extrém helyszínekig és a pornósokra éhes sztárokig sok mindent megmutatok, és beszélek arról is, hogyan lettem része ennek a különös világnak, amely a mai napig vonzó és izgalmas számomra.

- Valaminek a lezárása a könyv?

- Túlzás lenne lezárásról beszélni, de tény, a klasszikus felnőttfilm-gyártás fénykora már mögöttünk van. Ugyanakkor az erotikaipar átalakulva, de tovább virágzik.

- Kiknek ajánlja a könyvet?

- Mindenkinek, aki szeretne belesni egy ismeretlen és izgalmas világ kulisszái közé. Nem csak felnőttfilmek nézőinek lesz izgalmas, azt megígérhetem. Érdemes levenni a polcról, nem ciki.

Részlet a könyvből:
"Sajnos igen sok ember számára nem volt nyilvánvaló, hogy én a filmiparban dolgozom, nem pedig az éjszakában. Tőlem nem lehet lányokat bérelni. Ismert tévések, újságírók, vállalkozók, zenészek jelentkeztek be nálam azzal a szöveggel, hogy mennyibe kerülne egy-két menet. "Na de neked minden ujjadra jut egy nő!" ? mondtam döbbenten, amikor egy rocksztár volt a vonal másik végén. Igen, ez tény, de még sohasem próbálta ?pornós csajjal?, pedig álmaiban már ezerszer lejátszotta, milyen lehet egy ilyen éjszaka. Azzal érvelt, hogy egy fiatal rajongó csajt minden koncert után elkaphat, de egy tapasztalatlan kis csitri már nem elégíti ki a vágyait. Neki egy igazi nő kell, aki tudja, mi fán terem a szex. A leggyakrabban azonban nem hírességek, hanem üzletemberek, olykor nagy cégek képviselői hívtak fel. Általában nem ők maguk vágytak a szexre. Azt mondták, hogy külföldi üzletfeleik érkeznek a városba, őket szeretnék meglepni egy kis egzotikus élménnyel, hátha az felgyorsítja a tárgyalást. Meg kompromittálja az üzleti partnert ? teszem hozzá én. Magyar szalámival és pálinkával már elhalmozták őket, a másik, külföldön is ismert hungarikummal, a gyönyörű nőkkel azonban még nem kényeztették a kedves vendéget. Ráadásul sok külföldi üzletfél pontosan tudta, hogy ki az a Sandra Iron, Michelle Wild vagy Monique Covet. Egy éjszaka velük olyan lenne, mintha Michael Schumachert bérelnék fel sofőrnek. A hazai ?igényléseket? már kezdtem megszokni és rutinból elhárítani, amikor megkaptam egy számomra ismeretlen, külföldi férfi e-mailjét. Egy dúsgazdag arab mágnás nevében írt, akinek megtetszett Michelle Wild. Prágában, egy elegáns szállodában akart találkozni vele ? egyetlen éjszakára. "Nevezzenek meg egy összeget" - írta az illető, éreztetve, hogy a pénz nem igazán jelent akadályt a megbízója számára. Azonnal visszaírtam, hogy nem vállalunk ilyesmit. Napokkal később találkoztam csak Michelle-lel. Előadtam a történetet, kivéve azt az apróságot, hogy már válaszoltam a levélre. "Misi" pontosan úgy reagált, ahogyan vártam. Kikérte magának még a feltételezést is."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.