Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Március 05. 10:54, kedd | Belföld
Forrás: InfoVáros

Közeleg a hosszú hétvége

Közeleg a hosszú hétvége

Hosszú hétvége. Ki ne mosolyodna el, még ha csak mélyen is ennek hallatán. Amikor csütörtökön véget ér a hét, emberek ezrei, tízezrei veszik nyakukba az országot, hogy pihenésre kikapcsolódásra találjanak valahol.

Az idő pénz, szokták mondani, ebben az esetben akkor gazdagabbak leszünk egy nappal. Idén Március 15-e is megajándékoz minket egy hosszú hétvégével. Péntek, szombat és vasárnap áll rendelkezésünkre, hogy ki ki a neki tetsző módon használja ki ezt a három napot a pihenésre, kikapcsolódásra.

Ahány ember annyiféle képen tölti el március 15-i hétvégét az ünnepi megemlékezések mellett. Ha az időjárás kedvez a horgászat szerelmeseinek, ők minden bizonnyal kedvelt helyeiken a vízpart mellett töltik el az időt. Fiatalok bulizással, barátaikkal szervezett közös programokkal használják ki a lehetőséget. A hosszú hétvége remek apropó a pároknak egy együtt töltött hétvégére, az ország valamely kellemes vidékén. A családok is több időt tudnak egymásra szentelni az egy nappal hosszabb hétvégén. A diákok, dolgozók egyaránt örülnek, hogy a péntek reggel nem a szokásos módon telik. Nem kell 3/4 8-ra az osztályterembe, munkahelyekre beérni. Ez a péntek a pihenés jegyében telik.

Ilyenkor a szállodák, hotelek, wellness központok lehetőségeinek bő választékából nehéz a legjobb döntést meghozni. A ritkán adódó alkalmat, mindenki kellemes környezetben szeretné eltölteni. Aki Győr belvárosában, nyugodt környezetben kívánja eltölteni a hosszú hétvégéjét, a Hotel Szieszta kiváló lehetőséget kínál. Párok, családok, szórakozni vágyó fiatalok egyaránt megtalálják itt, a felhőtlen hétvégéhez szükséges környezetet.

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.