Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. November 16. 13:25, csütörtök | Helyi

Közgyűlést tartanak a megye vezetői pénteken

Közgyűlést tartanak a megye vezetői pénteken

November 17-én, pénteken 10 órakor ül össze ismét a megyei képviselő testület a Megyei Önkormányzati Hivatalában (Győr, Városház tér 3. ).

Elsőként „A megyében működő területi nemzetiségi önkormányzatok tevékenysége” című napirendet közmeghallgatás keretében tárgyalja a közgyűlés. E napirendi ponttal kapcsolatban választópolgárok is felszólalhatnak.

Tájékoztatják a képviselőket "Győr-Moson-Sopron megyében és a Nyugat-Dunántúlon" címmel a turizmus helyzetéről, majd tárgyalják a „Győr-Moson-Sopron Megyei Területrendezési Terv felülvizsgálatának előkészítése” című témát, illetve a megyei önkormányzat 2018. évi belső ellenőrzési tervét is. További napirendként alapítványi támogatásáról is döntenek, valamint tájékoztatót hallgatnak meg a Rába-Duna-Vág ETT működéséről, illetve a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj alapításáról és adományozásáról szóló rendelet módosításáról is döntenek.

Az ülés napirendje itt található.

Forrás: gyorplusz.hu

Kép: hotel-kalvaria.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense