Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2017. November 16. 13:25, csütörtök | Helyi

Közgyűlést tartanak a megye vezetői pénteken

Közgyűlést tartanak a megye vezetői pénteken

November 17-én, pénteken 10 órakor ül össze ismét a megyei képviselő testület a Megyei Önkormányzati Hivatalában (Győr, Városház tér 3. ).

Elsőként „A megyében működő területi nemzetiségi önkormányzatok tevékenysége” című napirendet közmeghallgatás keretében tárgyalja a közgyűlés. E napirendi ponttal kapcsolatban választópolgárok is felszólalhatnak.

Tájékoztatják a képviselőket "Győr-Moson-Sopron megyében és a Nyugat-Dunántúlon" címmel a turizmus helyzetéről, majd tárgyalják a „Győr-Moson-Sopron Megyei Területrendezési Terv felülvizsgálatának előkészítése” című témát, illetve a megyei önkormányzat 2018. évi belső ellenőrzési tervét is. További napirendként alapítványi támogatásáról is döntenek, valamint tájékoztatót hallgatnak meg a Rába-Duna-Vág ETT működéséről, illetve a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj alapításáról és adományozásáról szóló rendelet módosításáról is döntenek.

Az ülés napirendje itt található.

Forrás: gyorplusz.hu

Kép: hotel-kalvaria.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 11:00, csütörtök | Helyi

Győrben is vár a Tavaszi Fesztivál

Március 15-én, nemzeti ünnepünkön kezdődik Győr szezonnyitó összművészeti fesztiválja a Győri Tavaszi Fesztivál. Keretében koncertek, előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket.

2020. Február 18. 17:20, kedd | Helyi

Megrázó tragédia: Agyvérzést kapott, Győrben lett rosszul a Pokolgép frontembere

A Pokolgép frontembere, Tóth Attila, aki a Madách Színházban is szerepet vállal, a teátrum egyik fellépésén, Győrben lett rosszul. Kórházba szállították, azóta itt gyógyul.

2020. Február 18. 08:14, kedd | Helyi

Idegenvezetők Világnapjára készül a GyereGyőrbe csapata - Még zajlik a Regisztráció!

Magyarországon február 23-án, az Idegenvezetők Világnapján igyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára Győrben 14 és 17 óra között a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!