Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2017. November 16. 13:25, csütörtök | Helyi

Közgyűlést tartanak a megye vezetői pénteken

Közgyűlést tartanak a megye vezetői pénteken

November 17-én, pénteken 10 órakor ül össze ismét a megyei képviselő testület a Megyei Önkormányzati Hivatalában (Győr, Városház tér 3. ).

Elsőként „A megyében működő területi nemzetiségi önkormányzatok tevékenysége” című napirendet közmeghallgatás keretében tárgyalja a közgyűlés. E napirendi ponttal kapcsolatban választópolgárok is felszólalhatnak.

Tájékoztatják a képviselőket "Győr-Moson-Sopron megyében és a Nyugat-Dunántúlon" címmel a turizmus helyzetéről, majd tárgyalják a „Győr-Moson-Sopron Megyei Területrendezési Terv felülvizsgálatának előkészítése” című témát, illetve a megyei önkormányzat 2018. évi belső ellenőrzési tervét is. További napirendként alapítványi támogatásáról is döntenek, valamint tájékoztatót hallgatnak meg a Rába-Duna-Vág ETT működéséről, illetve a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj alapításáról és adományozásáról szóló rendelet módosításáról is döntenek.

Az ülés napirendje itt található.

Forrás: gyorplusz.hu

Kép: hotel-kalvaria.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.