Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2020. Március 16. 07:32, hétfő | Helyi

Közleményt adott ki a győri kórházigazgató - Ellátások, vizsgálatok szünetelnek

Közleményt adott ki a győri kórházigazgató - Ellátások, vizsgálatok szünetelnek

Dr. Tamás László János, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató, főorvosa tájékoztatást adott ki vasárnap délután a kórház honlapján.

„Március 16-tól a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban az elektív ellátásokat – fekvő, egynapos, ambuláns – a járványügyi vészhelyzetre tekintettel halasztásra kerül. Az egyértelműen sürgős esetek, a súlyos egészségkárosodás veszélye miatt és a legalább 2 hónapig nem halasztható betegségek ellátása természetesen folyamatos.

Szüneteltetésre kerülnek a szűréseket, a kontroll vizsgálatok, a fogorvosi ellátás, az elektív kivizsgálások és a gondozás. Az állapotromlás és az orvosi beavatkozás szüksége – például: varratszedés, nem halasztható kötés, gipszeltávolítás, terhesgondozás legszükségesebb esete – osztályvezető engedélyével kivételt képez.

Ugyanezen naptól a leletkiadás intézményünkben szünetel, azok elérhetők az EESZT felületen. Az előjegyzett betegek értesítésre kerülnek, azonban kérjük a lakosságot, hogy jelen intézkedés végrehajtásában segítse munkánkat.
A sürgősségi ellátás eldöntése az osztályvezető főorvos szakmai döntési kompetencia és felelőssége” – olvasható Dr. Tamás László János főigazgató, főorvos közleményében.

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 09:17, szombat | Helyi

Urbán Flórián a Csorna új vezetőedzője

Urbán Flórián a Csornai SE vezetőedzőjeként folytatja pályafutását – adta hírül hivatalos honlapján az NB III-as labdarúgócsapat.

2023. Szeptember 23. 08:14, szombat | Helyi

Véget ért a Kreatív Fizikaverseny

Véget ért a Kreatív Fizikaverseny az Alprosys Kft. és az Oxygen Media szervezésében.

2023. Szeptember 23. 07:16, szombat | Helyi

Európa legjobb 400 egyeteme közé került a Széchenyi István Egyetem a QS ranglistáján

A top 400 között szerepel a győri Széchenyi István Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) nemzetközi felsőoktatási minősítő szervezet friss, szeptember 20-án közzétett európai ranglistáján.

2023. Szeptember 22. 09:16, péntek | Helyi

A szolgáltató készen áll a fűtési szezonra

Szeptember 15-én megkezdődődött Győrben a távhőszolgáltatás rendelkezésre állási időszaka.