Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2018. Április 03. 08:00, kedd | Bulvár

Közös munkába kezd a kozepsuli.hu sztárja és a volt szépségkirálynő

Közös munkába kezd a kozepsuli.hu sztárja és a volt szépségkirálynő

Szick Petra (21) fiatal kora ellenére már jelentős karriert tudhat magáénak. Múlt héten fejezte be az Észbontók forgatását is és ahogy hallottuk, még számos munka vár rá.

Ahogy hallottuk, még számos munka vár rá. Sefcsik Dominik (19), a kozepsuli.hu egyik kiemelkedő tehetsége a közelmúltban live közvetítést adott instagram fiókján keresztül rajongóinak. Mindenki meglepetésére feltűnt mellette a fiatal modell is, aki elmesélte, hogy mi is van közte és a színészpalánta közt, illetve, hogy milyen közös munka várható rájuk.

“Csak barátok vagyunk.” -mondta Petra a live videóban.
“Egy közös munka várható Petrával hamarosan, de sajnos nem mondhatjuk még el, hogy mi is lesz ez valójában. Már nagyon készülünk, hamarosan megtudtok mindent.”-tette hozzá Dominik.

Ezen kívül elmesélték az első találkozásukat és válaszoltak a rajongók kérdéseire. A live videó megtekinthető Sefcsik Dominik instagram oldalán.

Forrás, kép: Szick Petra Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon