Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2018. Április 03. 08:00, kedd | Bulvár

Közös munkába kezd a kozepsuli.hu sztárja és a volt szépségkirálynő

Közös munkába kezd a kozepsuli.hu sztárja és a volt szépségkirálynő

Szick Petra (21) fiatal kora ellenére már jelentős karriert tudhat magáénak. Múlt héten fejezte be az Észbontók forgatását is és ahogy hallottuk, még számos munka vár rá.

Ahogy hallottuk, még számos munka vár rá. Sefcsik Dominik (19), a kozepsuli.hu egyik kiemelkedő tehetsége a közelmúltban live közvetítést adott instagram fiókján keresztül rajongóinak. Mindenki meglepetésére feltűnt mellette a fiatal modell is, aki elmesélte, hogy mi is van közte és a színészpalánta közt, illetve, hogy milyen közös munka várható rájuk.

“Csak barátok vagyunk.” -mondta Petra a live videóban.
“Egy közös munka várható Petrával hamarosan, de sajnos nem mondhatjuk még el, hogy mi is lesz ez valójában. Már nagyon készülünk, hamarosan megtudtok mindent.”-tette hozzá Dominik.

Ezen kívül elmesélték az első találkozásukat és válaszoltak a rajongók kérdéseire. A live videó megtekinthető Sefcsik Dominik instagram oldalán.

Forrás, kép: Szick Petra Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.