Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2018. Április 03. 08:00, kedd | Bulvár

Közös munkába kezd a kozepsuli.hu sztárja és a volt szépségkirálynő

Közös munkába kezd a kozepsuli.hu sztárja és a volt szépségkirálynő

Szick Petra (21) fiatal kora ellenére már jelentős karriert tudhat magáénak. Múlt héten fejezte be az Észbontók forgatását is és ahogy hallottuk, még számos munka vár rá.

Ahogy hallottuk, még számos munka vár rá. Sefcsik Dominik (19), a kozepsuli.hu egyik kiemelkedő tehetsége a közelmúltban live közvetítést adott instagram fiókján keresztül rajongóinak. Mindenki meglepetésére feltűnt mellette a fiatal modell is, aki elmesélte, hogy mi is van közte és a színészpalánta közt, illetve, hogy milyen közös munka várható rájuk.

“Csak barátok vagyunk.” -mondta Petra a live videóban.
“Egy közös munka várható Petrával hamarosan, de sajnos nem mondhatjuk még el, hogy mi is lesz ez valójában. Már nagyon készülünk, hamarosan megtudtok mindent.”-tette hozzá Dominik.

Ezen kívül elmesélték az első találkozásukat és válaszoltak a rajongók kérdéseire. A live videó megtekinthető Sefcsik Dominik instagram oldalán.

Forrás, kép: Szick Petra Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.