Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2018. Április 03. 08:00, kedd | Bulvár

Közös munkába kezd a kozepsuli.hu sztárja és a volt szépségkirálynő

Közös munkába kezd a kozepsuli.hu sztárja és a volt szépségkirálynő

Szick Petra (21) fiatal kora ellenére már jelentős karriert tudhat magáénak. Múlt héten fejezte be az Észbontók forgatását is és ahogy hallottuk, még számos munka vár rá.

Ahogy hallottuk, még számos munka vár rá. Sefcsik Dominik (19), a kozepsuli.hu egyik kiemelkedő tehetsége a közelmúltban live közvetítést adott instagram fiókján keresztül rajongóinak. Mindenki meglepetésére feltűnt mellette a fiatal modell is, aki elmesélte, hogy mi is van közte és a színészpalánta közt, illetve, hogy milyen közös munka várható rájuk.

“Csak barátok vagyunk.” -mondta Petra a live videóban.
“Egy közös munka várható Petrával hamarosan, de sajnos nem mondhatjuk még el, hogy mi is lesz ez valójában. Már nagyon készülünk, hamarosan megtudtok mindent.”-tette hozzá Dominik.

Ezen kívül elmesélték az első találkozásukat és válaszoltak a rajongók kérdéseire. A live videó megtekinthető Sefcsik Dominik instagram oldalán.

Forrás, kép: Szick Petra Dóra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.