Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Július 19. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Közös UFO-várás, majd óriási siker az EFOTT-on

Közös UFO-várás, majd óriási siker az EFOTT-on

Idén első alkalommal kapott meghívást az UFO együttes az EFOTT-ra, amely az egyetemisták és főiskolások méltán legnagyobb nyári fesztiválja.

A Pécs melletti festői szépségű Orfűn megrendezett fesztiválon, a Táncdalfesztivál sátorban Csepregi Éva után következett az UFO koncertje.

A sátorban az első dal, a "Nyár van" című sláger után szinte mozdulni sem lehetett, hiszen közel 1.000 egyetemista volt rájuk kiváncsi.

Doris, Cynthia és Zsolti a rekkenő hőség ellenére is végigtombolta a hálás közönséggel a koncertet, egymást követték a legendás UFO slágerek, felcsendült még a "Napolaj", az "Akarok egy férfit", a "Karibi party", a "Tarzan" és a "Párizsi lány" is.


Az UFO együttes néhány ajándékkal, stilszerűen zöld UFO-bábukkal lepte meg a közönséget, és külön megajándékozták az első sorban édesapja nyakában csápoló legfiatalabb UFO rajongót, az 5 éves Orsikát is.

Orbán Balázs, az EFOTT programokért felelős főszervezője, a következőképpen jellemezte a koncertet: " Ez nem is fantasztikus, ez egy UFO-sztikus buli volt. Köszönjük az EFOTT látogatóinak nevében is! "

Az UFO együttes márciusi visszatérése óta, az egyetemi felező és gólyabálak után mostmár az egyetemi fesztiválokon is lerakta névjegyét, augusztusban pedig a városi és falunapok mellett az egyetemi gólyatáborokban is találkozhat velük a nagyérdemű közönség. A hangulat ott is garantáltan "UFO-sztikus" lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.