Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Február 14. 16:18, péntek | Bulvár

Kozso kiosztotta, kiabált az újságírókkal, fotósokkal majd agyvérzésére hivatkozva nem beszélt a bíróságon

Kozso kiosztotta, kiabált az újságírókkal, fotósokkal majd agyvérzésére hivatkozva nem beszélt a bíróságon

Áramlopással vádolja az ügyészség Kocsor Zsoltot, vagyis Kozsót. A tegnapi tárgyaláson egyértelműen tagadta a bűnösségét.

Ezenkívül mást nem mondott, ugyanis az agyvérzése miatt nehezen beszél. A következő tárgyalásokon nem fog részt venni, mert a művészetével akar foglalkozni – írja a Blikk.

Kozso pontosan ért oda a tegnapi tárgyalására, de amint meglátta a kamerákat kikelt magából.

"Ne fotózzatok, miért van erre szükség?!" – mondta, a tárgyalóterem előtti folyosón, majd a kezével eltakarta az arcát. Az ügyvédjének végül sikerült megnyugtatnia – írta meg a bulvárlap.

Az ügyészség szerint a papírok szerint nem, de ténylegesen az ő irányítása alatt lévő teázó 2013-tól három éven keresztül lopott áramot úgy, hogy Kozso rávett valakit arra, hogy a fogyasztásmérőt alakítsa át. A módszerrel 1 millió 700 ezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak.

Miután az ügyész ismertette a vádat, Kozso egyértelműen kijelentette, hogy nem tartja magát bűnösnek. A nyomozás alatt nem tett vallomást, most viszont igen, de az nem derült ki, hogy mit.

"Védencem végre hosszas huzavona után rászánta magát, hogy részletes vallomást tegyen, de kifejezetten szerencsétlen lenne, ha az ügyben szereplők a médiából szereznének tudomást arról, mi a vallomásának a lényege" – mondta az énekes ügyvédje, majd átadott egy papírlapot a bírónak. Kozso ugyanis írásban tett vallomást, mivel az agyvérzése miatti agyműtétje után nehezen tud beszélni.

Az ügyvéd azt kérte, hogy ne ismertessék a vallomást következő tárgyalásig, ahol már Kozso nem is lesz ott. Ehhez joga van, az indoklás szerint a művészeti tevékenységére akar koncentrálni.

"A teaházat egy kft. üzemeltette, amiben tulajdonos és ügyvezető sem volt a védencem, így a szolgáltató felé nem volt fizetési kötelezettsége" – mondta az énekes ügyvédje.

Az ügyészség azt javasolja, hogy a bíróság ítélje Kozsót 1 év 4 hónap, végrehajtásban 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönre.

Forrás: origo.hu

Kép: Ámokfutók, Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.