Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2020. Február 14. 16:18, péntek | Bulvár

Kozso kiosztotta, kiabált az újságírókkal, fotósokkal majd agyvérzésére hivatkozva nem beszélt a bíróságon

Kozso kiosztotta, kiabált az újságírókkal, fotósokkal majd agyvérzésére hivatkozva nem beszélt a bíróságon

Áramlopással vádolja az ügyészség Kocsor Zsoltot, vagyis Kozsót. A tegnapi tárgyaláson egyértelműen tagadta a bűnösségét.

Ezenkívül mást nem mondott, ugyanis az agyvérzése miatt nehezen beszél. A következő tárgyalásokon nem fog részt venni, mert a művészetével akar foglalkozni – írja a Blikk.

Kozso pontosan ért oda a tegnapi tárgyalására, de amint meglátta a kamerákat kikelt magából.

"Ne fotózzatok, miért van erre szükség?!" – mondta, a tárgyalóterem előtti folyosón, majd a kezével eltakarta az arcát. Az ügyvédjének végül sikerült megnyugtatnia – írta meg a bulvárlap.

Az ügyészség szerint a papírok szerint nem, de ténylegesen az ő irányítása alatt lévő teázó 2013-tól három éven keresztül lopott áramot úgy, hogy Kozso rávett valakit arra, hogy a fogyasztásmérőt alakítsa át. A módszerrel 1 millió 700 ezer forint kárt okoztak a szolgáltatónak.

Miután az ügyész ismertette a vádat, Kozso egyértelműen kijelentette, hogy nem tartja magát bűnösnek. A nyomozás alatt nem tett vallomást, most viszont igen, de az nem derült ki, hogy mit.

"Védencem végre hosszas huzavona után rászánta magát, hogy részletes vallomást tegyen, de kifejezetten szerencsétlen lenne, ha az ügyben szereplők a médiából szereznének tudomást arról, mi a vallomásának a lényege" – mondta az énekes ügyvédje, majd átadott egy papírlapot a bírónak. Kozso ugyanis írásban tett vallomást, mivel az agyvérzése miatti agyműtétje után nehezen tud beszélni.

Az ügyvéd azt kérte, hogy ne ismertessék a vallomást következő tárgyalásig, ahol már Kozso nem is lesz ott. Ehhez joga van, az indoklás szerint a művészeti tevékenységére akar koncentrálni.

"A teaházat egy kft. üzemeltette, amiben tulajdonos és ügyvezető sem volt a védencem, így a szolgáltató felé nem volt fizetési kötelezettsége" – mondta az énekes ügyvédje.

Az ügyészség azt javasolja, hogy a bíróság ítélje Kozsót 1 év 4 hónap, végrehajtásban 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönre.

Forrás: origo.hu

Kép: Ámokfutók, Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 16:04, csütörtök | Bulvár

Gáspár Kata: „Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét”

A GLAMOUR Women of the Year Az év színésznő jelöltjei meséltek sikerről és sorsfordító pillanatokról.

2020. Február 20. 07:23, csütörtök | Bulvár

Kezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

A Sigourney Weaver és Margaret Qualley főszereplésével készült My Salinger Year világpremierjével ma este elkezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja.

2020. Február 20. 07:09, csütörtök | Bulvár

Megvonná a királynő a királyi szó használati jogát Harrytől és Meghantól

Egybehangzó szerdai londoni médiaértesülések szerint II. Erzsébet királynő meg akarja tiltani Harry hercegnek és feleségének, Meghan hercegnőnek, hogy a Royal, vagyis a királyi szót márkanévként használják.

2020. Február 20. 05:09, csütörtök | Bulvár

Dexter Fletcher újból megrendezi Az Angyalt

A Rocketman és a Bohém rapszódia rendezője, Dexter Fletcher újra filmet forgat a hatvanas évek népszerű tévésorozata, Az Angyal nyomán - osztotta meg értesülését kedden a Variety.com.