Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Július 04. 18:00, szerda | PR
Forrás: PR

Ékszer a körmünk!

Ékszer a körmünk!

Beköszöntött a nyár a Harmónia Szépségszalonba is! Kellemes masszázsban lehet részünk, vagy választhatjuk a szaunát, de hajunkat, bőrünket, arcunkat is rendbe teszik a szakemberek úgy, hogy felfrissülve léphetünk ki...

Ékszer a körmünk!

Beköszöntött a nyár a Harmónia Szépségszalonba is! Kellemes masszázsban lehet részünk, vagy választhatjuk a szaunát, de hajunkat, bőrünket, arcunkat is rendbe teszik a szakemberek úgy, hogy felfrissülve léphetünk ki a szalon ajtaján.

Vinkovics Eszter és Kovács Zsuzsa műkörmös, manikűrös és pedikűrösök már a friss, üde árnyalatokat is festik a körmökre.

Vinkovics Eszter a Harmónia Szépségszalon körmöse, üzletvezető-helyettese azt mondja, nem az a cél, hogy kéthetente járjanak vissza a műkörmökkel a hölgyek, hanem az, hogy minőségi munkával, akár öt hétig is rendben legyenek a körmök, ne törjenek le, ne repedezzenek be. Tanácsot ad, stílust teremt a nonfiguratív elemekkel. Eszter szereti a hegyes formákat, de természetesen mindig a vendég stílusát követi. Az akril, akvarell festés jól passzol a tavaszhoz, hangulatos illusztrációkat lehet körömre alkotni.

Ki milyen bevállalós? Itt már csak ez a kérdés. Eszter nem egy alapanyaggal dolgozik, hiszen vannak érzékeny, problémás körmű vendégek is, akikre külön figyelni kell. Kétféle tapadássegítőt használ, speciális alapzselét is felvisz az építőzselé alá. Így senkinek sem levegősödik fel a körme.
Tapasztalat, nyolc év intenzív gyakorlás és számos tanfolyam, továbbképzés után Eszter elmondhatja magáról, hogy megtalálta helyét, jól érzi magát a szépségápolás világában. Stabil vendégkört alakított ki, de mindig nagyon örül az új vendégnek, aki elégedetten távozik, és visszatér.

Kovács Zsuzsával jól kiegészítik egymást. Zsuzsa benőtt köröm specialista, gyógy pedikűrös.
Kovács Zsuzsa a műkörömépítésben nagy tapasztalattal, és szakmai háttérrel rendelkezik. Különböző alapanyagokkal dolgozik: mint zselés és porcelán műkörmöket készít, beépített, 3D-s hatású díszítéssel, egyedi lakk és akrilfestéssel, zselés motívumokkal, gyönyörű virág-és egyéb kompozíciókkal mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt, mandula, Edge és hagyományos kocka formában is.

Zsuzsa és Eszter készül a jó időre is, a lábunkat is rájuk bízhatjuk, hiszen pedikűrön kívül zselés díszítést, gél lakkozást is kérhetünk lábkörmeinkre.


Profi munka, elégedett vendég!

Látogasson el Ön is a Harmónia Szépségszalonba!

Cím: 9024 Győr, Nagy Imre u. 50/a
Tel.: 96/417-195
Vinkovics Eszter: 30/689-8615
Kovács Zsuzsa: 20/514-9302

http://www.infogyor.hu/ceg_profil/permalink:harmonia-szepsegszalon-2011-12-07-232958/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt