Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2010. Január 07. 13:55, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Külföldre menekül Jimmy halálának a szemtanúja!

Külföldre menekül Jimmy halálának a szemtanúja!

Zámbó Jimmy halálának egyetlen szemtanúja, Hulé Éva külföldre menekül. Az oka többek között Edit asszonynak az egyik napilapban megjelent nyilatkozata, aminek következtében újra fellángoltak az indulatok. Mivel a Jimmy haláláról szól

"Eleve nem esett jól, hogy Edit végig kóstolgatott ebben a cikkben! Azt állította, hogy Jimmy rászegezte a fegyvert, és a hajdani barátságunkat is megtagadta. Edit inkább vegye elő a rendőrségi tanúvallomását, hiszen éppen ebben a nyilatkozatában hazudtolta meg önmagát! Azon a hajnalon ő hozta le először a gázpisztolyát, ezután mutatta meg Jimmy a sajátját. Bár kristálytisztán emlékszem minden másodpercre, a többit most nem mesélem el, hiszen Jimmy halálának tizedik évfordulóján, ez év végén jelenik meg a könyvem, abban pedig mindent részletesen leírtam" - meséli Hulé Éva.

"A kéziratot ügyvédi letétbe helyeztem, ha velem történne valami, akkor is kiderüljön az igazság! A lektorálással és a kiadókereséssel egy újságíró barátnőmet kértem meg, és amíg én külföldön leszek, ő intézi az ügyeket. Csak annyit mondhatok, tudok még benne meglepetést okozni!" - fogalmaz sejtelmesen a szemtanú.

Az asszony szerint Jimmy özvegyének nyilatkozata után ismét sokan zaklatják őt. Mivel Jimmy halála után rengeteg atrocitásnak volt kitéve, most hogy ezeket megelőzze, úgy döntött, elhagyja az országot. Éva január végén Svédországba utazik, ahonnan valószínűleg csak hónapok múlva tér vissza Magyarországra.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.