Városlista
2020. szeptember 19, szombat - Vilhelmina

Hírek

2010. Január 07. 13:55, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Külföldre menekül Jimmy halálának a szemtanúja!

Külföldre menekül Jimmy halálának a szemtanúja!

Zámbó Jimmy halálának egyetlen szemtanúja, Hulé Éva külföldre menekül. Az oka többek között Edit asszonynak az egyik napilapban megjelent nyilatkozata, aminek következtében újra fellángoltak az indulatok. Mivel a Jimmy haláláról szól

"Eleve nem esett jól, hogy Edit végig kóstolgatott ebben a cikkben! Azt állította, hogy Jimmy rászegezte a fegyvert, és a hajdani barátságunkat is megtagadta. Edit inkább vegye elő a rendőrségi tanúvallomását, hiszen éppen ebben a nyilatkozatában hazudtolta meg önmagát! Azon a hajnalon ő hozta le először a gázpisztolyát, ezután mutatta meg Jimmy a sajátját. Bár kristálytisztán emlékszem minden másodpercre, a többit most nem mesélem el, hiszen Jimmy halálának tizedik évfordulóján, ez év végén jelenik meg a könyvem, abban pedig mindent részletesen leírtam" - meséli Hulé Éva.

"A kéziratot ügyvédi letétbe helyeztem, ha velem történne valami, akkor is kiderüljön az igazság! A lektorálással és a kiadókereséssel egy újságíró barátnőmet kértem meg, és amíg én külföldön leszek, ő intézi az ügyeket. Csak annyit mondhatok, tudok még benne meglepetést okozni!" - fogalmaz sejtelmesen a szemtanú.

Az asszony szerint Jimmy özvegyének nyilatkozata után ismét sokan zaklatják őt. Mivel Jimmy halála után rengeteg atrocitásnak volt kitéve, most hogy ezeket megelőzze, úgy döntött, elhagyja az országot. Éva január végén Svédországba utazik, ahonnan valószínűleg csak hónapok múlva tér vissza Magyarországra.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 19. 07:00, szombat | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, sertéspörkölt tarhonyával - VIDEÓ

Feri megmutatja nekünk, hogyan lehet egy igazi magyaros sertéspörköltet diétásan elkészíteni. Jó étvágyat hozzá! :)

2020. Szeptember 18. 18:03, péntek | Bulvár

Andonik 4s vendégei: Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő - VIDEÓ

Ismét egy rendhagyó műsor a Balaton partjáról! Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő mesél első balatoni emlékeiről.

2020. Szeptember 18. 11:10, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Mediterrán halleves - VIDEÓ

Robi ezen a héten egy különleges mediterrán hallevest készít nekünk! Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 18. 09:03, péntek | Bulvár

Elton John nyolclemezes dobozt jelentet meg tele ritkaságokkal

Jewel Box címmel nyolclemeznyi ritkaságot, B-oldalt és egyéb csemegéket jelentet meg Elton John. Az archívumban talált kincsek öt és fél évtizedes pályafutás gyümölcsei.