Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Január 24. 19:45, péntek | Bulvár

Kulka János hamar elfárad: "Mindenre emlékszem belülről"

Kulka János hamar elfárad:

Jelenleg a Trojka társulatban vállal apróbb szerepeket a 2016-ban stroke-on átesett Kulka János.

Az azóta afáziával, azaz beszédzavarral küzdő színész a Best magazinnak adott interjúban azt mondta, jelenleg mindössze alig 10, vagy maximum 20 százaléka a „régi Kulkának” és hamar elfárad.

A művész beszélt arról is, hogy sok mindent elfelejtett, például a recepteket. Noha korábban imádott főzni, ma már csak a csirkerpörköltre emlékszik, piacra járni pedig már egyáltalán nem szeret, mert ott sok ember van.

“Zavarban vagyok attól, hogy néznek. Látom magam kívülről. Bicegek, hülye vagyok. És zavar“ – mondta.

Bár nemrég megkeresték, hogy ismét ő legyen John Malkovich magyar hangja, nem vállal már szinkronizálást sem. „Mondták, hogy száz tekercs lenne. Hát, basszus, sztrókos vagyok, tudom – válaszolta a szinkronrendező. Nem baj! De baj – mondtam neki. Nem vállaltam” – mesélte Kulka.

“Olvasok, belül tudom, értem. Aztán kimondom, kibetűzöm, és akkor már nem értem. Mindenre emlékszem belülről, tökéletes. Kimondom, és nem értem, idegen. Hogy lehet ez?” – vetette fel.

Filmet azonban fog forgatni, és azt mondta, nemrég például jó érzés volt filmen meghalni. A Szomszédokba viszont már nem akart visszatérni, mert Mágenheim doktor szerepét végleg lezárta magában.

Arra a kérdésre, élhet-e, beszélhet-e még ugyanúgy, mint korábban, Kulka János csak annyit mondott: inkább csak remélem.

Forrás: szinhaz.org

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.