Városlista
2020. február 29, szombat -

Hírek

2020. Január 24. 19:45, péntek | Bulvár

Kulka János hamar elfárad: "Mindenre emlékszem belülről"

Kulka János hamar elfárad:

Jelenleg a Trojka társulatban vállal apróbb szerepeket a 2016-ban stroke-on átesett Kulka János.

Az azóta afáziával, azaz beszédzavarral küzdő színész a Best magazinnak adott interjúban azt mondta, jelenleg mindössze alig 10, vagy maximum 20 százaléka a „régi Kulkának” és hamar elfárad.

A művész beszélt arról is, hogy sok mindent elfelejtett, például a recepteket. Noha korábban imádott főzni, ma már csak a csirkerpörköltre emlékszik, piacra járni pedig már egyáltalán nem szeret, mert ott sok ember van.

“Zavarban vagyok attól, hogy néznek. Látom magam kívülről. Bicegek, hülye vagyok. És zavar“ – mondta.

Bár nemrég megkeresték, hogy ismét ő legyen John Malkovich magyar hangja, nem vállal már szinkronizálást sem. „Mondták, hogy száz tekercs lenne. Hát, basszus, sztrókos vagyok, tudom – válaszolta a szinkronrendező. Nem baj! De baj – mondtam neki. Nem vállaltam” – mesélte Kulka.

“Olvasok, belül tudom, értem. Aztán kimondom, kibetűzöm, és akkor már nem értem. Mindenre emlékszem belülről, tökéletes. Kimondom, és nem értem, idegen. Hogy lehet ez?” – vetette fel.

Filmet azonban fog forgatni, és azt mondta, nemrég például jó érzés volt filmen meghalni. A Szomszédokba viszont már nem akart visszatérni, mert Mágenheim doktor szerepét végleg lezárta magában.

Arra a kérdésre, élhet-e, beszélhet-e még ugyanúgy, mint korábban, Kulka János csak annyit mondott: inkább csak remélem.

Forrás: szinhaz.org

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 19:02, péntek | Bulvár

Lilu: Légy büszke arra, hogy nő vagy!

Íme a GLAMOUR Women of the Year 2020 háziasszonya

2020. Február 28. 17:00, péntek | Bulvár

Már készül Kulka Jánossal az Átjáróház

Elindult Madarász Isti második nagyjátékfilmje, az Átjáróház romantikus vígjáték forgatása, amely a produkció közleménye szerint egy széles közönséget megcélzó, egyedi látványvilágú, modern szerelmes film lesz.

2020. Február 28. 16:08, péntek | Bulvár

Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét

Nem Steven Spielberg rendezi meg az Indiana Jones 5. részét. A Variety.com értesülése szerint James Mangold veszi át a helyét.

2020. Február 28. 16:00, péntek | Bulvár

Cégvezető lett a gyönyörű szépségkirálynőből

Szick Petra modell, szépségkirálynő már több mint 10 éve a médiában dolgozik. Az elmúlt 5 évben egy modell cégnél tanított kifutó, illetve kamera előtti mozgást.