Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2019. December 18. 14:47, szerda | Bulvár

Külön karácsonyozik Terry Black két gyereke

Külön karácsonyozik Terry Black két gyereke

Kikapcsolják az áramot a műncheni lakásban, sötét lesz az ünnep.

Még Németországban van a két gyerek, de csak Fanny költözhet haza, Dániel - aki Terry Black halála után két héttel vált nagykorúvá - szakmunkásképzőbe jár, egy autószerelő műhelyben, gyakorlaton dolgozik Münchentől negyven kilométerre. Egy magyar családnál lakhat a tanév végéig, sőt már munkát is ajánlottak neki, ha sikeresen végez - a Blikk írása szerint.

„Megkaphatom a német állampolgárságot is. Apu utolsó kívánsága volt, hogy maradjak együtt a húgommal, de nagyon úgy látszik, hogy a sors elszakít minket. Ez lehet az utolsó együtt töltött karácsonyunk" – mondta Dani a lapnak.

Ez a karácsony már nem olyan lesz nekik, mint a korábbiak. Árvai Mónika, aki Fanny gyámja, arról tájékoztatta a lapot, hogy nem kaptak áramszámlát jó ideje, nem tudták befizetni azt, de amúgy sem lett volna miből. Az asszony szerint még karácsony előtt kikapcsolják náluk, a müncheni lakásban az áramot.

Forrás: origo.hu

Címkék: gyerek, Terry Black

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.