Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2019. December 06. 16:00, péntek | Bulvár

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Szick Petra (23) modell, volt szépségkirálynő indult az idén megrendezett Supermodel of the Year 2019 modell felfedező versenyen, ahol több száz lány közül bekerült a TOP 20-ba

Egy három napos felkészítő táborban vehetett részt ennek köszönhetően Budapesten.

Petra elmondása szerint a tábor kemény volt, de megérte. "Fantasztikusak voltak a lányok,nem volt versengés és klikkesedés köztünk."

Ahogy Petra fogalmazott inkább olyanok voltak mint egy “nagy csalàd” a 3 nap alatt. Sajnos a “social média” szavazáson csak a 2. helyre került, de nem bánja, mert olyan ismerősei segítettek neki a szavazatok gyűlytésével, akikről nem is gondolta volna, hogy ilyet megtesznek érte, és sok barátjàban csalódnia kellett.

A tábor végén,sajnos nem került be a TOP10-be, de örült nagyon a lányoknak. Pár nap pihenő után került megrendezésre csütörtökön a Gálaest, ahova a fiatal modell is meghívást kapott Ilyés Jenifer énekes-színésznő barátnőjével együtt. Mint mondták, nagyon jól érezték magukat, és a volt szépségkirálynő pedig egy díjjal térhetett haza.


“Amikor Csiti (Csitári Gergely- a szerk.) kimondta a színpadon a nevem nagyon meglepődtem,mert fogalmam sem volt róla,hogy mi történik. Nem tudtam,hogy lesznek különdíjjak,főleg azt nem,hogy én “nyerhetem” meg az egyiket,hiszen nem kerültem be a TOP10-be, de vannak csodák, és szeretet az emberek szívében. Fantasztikusan éreztem magam, a lányok szépek voltak nagyon. Megtiszteltetés,hogy részese lehettem ennek a versenynek,és hogy én viselhetem a “Supermodel of the Year 2019 Fair Play” szalagot. Köszönöm mindenkinek a lehetőséget,és a támogatást. Nagyon boldog vagyok.” - tette hozzá portálunknak a fiatal modell.


Forrás: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 19:45, péntek | Bulvár

Kulka János hamar elfárad: "Mindenre emlékszem belülről"

Jelenleg a Trojka társulatban vállal apróbb szerepeket a 2016-ban stroke-on átesett Kulka János.

2020. Január 24. 17:05, péntek | Bulvár

A Grammy-jelölések körüli szabálytalanságokról beszélt az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke

A Grammy-jelölések körüli súlyos szabálytalanságokról beszélt csütörtök reggel egy amerikai televíziós műsorában Deborah Dugan, az amerikai lemezakadémia felfüggesztett elnöke,

2020. Január 24. 16:24, péntek | Bulvár

Elhunyt A kockásfülű nyúl alkotója

Életének 79. évében meghalt Richly Zsolt Balázs Béla- és Károli Gáspár-díjas rajzfilmrendező, kiváló művész, címzetes egyetemi tanár.

2020. Január 24. 15:00, péntek | Bulvár

Gyártják a Marvel Kapitány folytatását

Hivatalosan is megkezdődtek a nagysikerű Marvel Kapitány című szuperhősfilm folytatásának munkálatai.