Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2019. December 06. 16:00, péntek | Bulvár

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Szick Petra (23) modell, volt szépségkirálynő indult az idén megrendezett Supermodel of the Year 2019 modell felfedező versenyen, ahol több száz lány közül bekerült a TOP 20-ba

Egy három napos felkészítő táborban vehetett részt ennek köszönhetően Budapesten.

Petra elmondása szerint a tábor kemény volt, de megérte. "Fantasztikusak voltak a lányok,nem volt versengés és klikkesedés köztünk."

Ahogy Petra fogalmazott inkább olyanok voltak mint egy “nagy csalàd” a 3 nap alatt. Sajnos a “social média” szavazáson csak a 2. helyre került, de nem bánja, mert olyan ismerősei segítettek neki a szavazatok gyűlytésével, akikről nem is gondolta volna, hogy ilyet megtesznek érte, és sok barátjàban csalódnia kellett.

A tábor végén,sajnos nem került be a TOP10-be, de örült nagyon a lányoknak. Pár nap pihenő után került megrendezésre csütörtökön a Gálaest, ahova a fiatal modell is meghívást kapott Ilyés Jenifer énekes-színésznő barátnőjével együtt. Mint mondták, nagyon jól érezték magukat, és a volt szépségkirálynő pedig egy díjjal térhetett haza.


“Amikor Csiti (Csitári Gergely- a szerk.) kimondta a színpadon a nevem nagyon meglepődtem,mert fogalmam sem volt róla,hogy mi történik. Nem tudtam,hogy lesznek különdíjjak,főleg azt nem,hogy én “nyerhetem” meg az egyiket,hiszen nem kerültem be a TOP10-be, de vannak csodák, és szeretet az emberek szívében. Fantasztikusan éreztem magam, a lányok szépek voltak nagyon. Megtiszteltetés,hogy részese lehettem ennek a versenynek,és hogy én viselhetem a “Supermodel of the Year 2019 Fair Play” szalagot. Köszönöm mindenkinek a lehetőséget,és a támogatást. Nagyon boldog vagyok.” - tette hozzá portálunknak a fiatal modell.


Forrás: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.